Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Problémát okozhat ez a jövőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémát okozhat ez a jövőben a párkapcsolataimban?

Figyelt kérdés

Exemmel békében váltunk el. Megbeszéltük, hogy nem vagyunk jók együtt, de azért beszélgetünk, baráti viszonyból lett annó szerelem és most ugyanúgy csak barátként gondolunk egymásra mindketten. Szeretnénk tudni mi van a másikkal, nagyon ritkán lehet találkozunk majd de ebben nem vagyok biztos.

Problémát okozhat ez a jövőben a párkapcsolataimban? Nálatok van hasonló az ismerőseitek körében?

#ex #barátság #leendő párom
2023. dec. 1. 12:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. dec. 1. 12:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Abban a pillanatban, hogy valamelyikőtök szerelmes lesz, szarni fogtok egymásra. Szóval ebből semmi gond nem lesz.
2023. dec. 1. 12:57
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Le lehet pontozni, de én nem kezdenék olyannal, aki puszi pajtársa maradt az exének. Ahogy olyannal sem, aki köpköd rá. Szerintem egy semleges, távolságtartó viszony a normális.
2023. dec. 1. 12:58
 4/13 A kérdező kommentje:

2-es szerintem is ez lesz XD

Csak a következő párom nehogy ezért szakítson, mert elmondom, hogy exem az illető (kicsi az esély de ne adj Isten elmegyünk kirándulni mondjuk vele meg pár közös haverral). Vagy ha az exemmel beszélgetek messengeren hát nem tudom...mondjuk aki szeret nem hagy el ilyenért, bár én féltékeny lennék a helyében.

2023. dec. 1. 12:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Viszont akik pl elváltak házasság után és néha beszélnek azt is kénytelen elviselni a következő...ha az nem gáz ez miért az?!
2023. dec. 1. 13:01
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Ebbul baj lesz
2023. dec. 1. 13:04
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
A volt házastárs is csak akkor marad képben, ha van közös gyerek. És jó esetben a volt egyéb partner is. Mert különben mi a szarnak... én nem örülnék, ha férjem barátilag beszélgetne (mármint csak csevegni felhívná néha, nem azt mondom nyilván, hogy ne álljanak szóba), vagy találkozgatna a volt nőjével.
2023. dec. 1. 13:05
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Akik elváltak, azoknál sokszor a gyerek az összekötő szál, amiért muszáj beszélni. Nézd, ez egy megkűzdési stratégia. Amikor szakítasz, de még egy pici szálat ami hozzá fűz meg akarsz tartani, akkor jön a “maradjunk barátok”. Nem fogtok azok maradni, amit elgyászoltátok a kapcsolatot, meg más felé is elkezdtek nyitni, el fogtok távolodni. Egyebként nekem nem férne bele az ex csajjal folyamatos üzengetés meg kirándulgatás (társaságban sem). Én jobban szeretem, ha ezen a fázison túl van az illető akivel ismerkedek.
2023. dec. 1. 13:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Néha egy-egy beszélgetés belefér. Azért napi szinten nekem nem férne bele. Az exszel közös kirándulás (egész napos program) meg különösen nem.

Szóval igen, lehet ebből probléma.

2023. dec. 1. 13:14
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

#3-assal értek egyet.

Senki, senki nem örül és nem díjazza, ha valaki az exével haverkodik, azaz exe, azzal együtt volt, azzal szexeltek. Ez nem egy barát és valójában soha nem lesz az.

Ez számomra csak azt jelentené, hogy még mindig nem képes túllépni rajta.

2023. dec. 1. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!