Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémát okozhat ez a jövőben a párkapcsolataimban?
Figyelt kérdés
Exemmel békében váltunk el. Megbeszéltük, hogy nem vagyunk jók együtt, de azért beszélgetünk, baráti viszonyból lett annó szerelem és most ugyanúgy csak barátként gondolunk egymásra mindketten. Szeretnénk tudni mi van a másikkal, nagyon ritkán lehet találkozunk majd de ebben nem vagyok biztos.
Problémát okozhat ez a jövőben a párkapcsolataimban? Nálatok van hasonló az ismerőseitek körében?
2023. dec. 1. 12:47
11/13 anonim válasza:
Ha fontos neked hogy ne veszítsd el az új szerelmed, akkor úgyis koptatod majd. Mármint ahelyett hogy kérdést írnál ki róla. De amúgy normális pasinak belefér ha néha írsz az exeddel, a tali ami elég necces. Ha megbízik benned, mehet, de közben meg fura.
12/13 anonim válasza:
Számomra probléma mivel ha tegyük fel az egyikőtök újabb párkapcsolatában lesz egy hullámvölgy akkor nagyon könnyű visszanyúlni "retroból" az előző kapcsolat pozitív pillanataira.
13/13 anonim válasza:
Nekem sosem volt ez probléma. Habár én spec egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot, egyáltalán nem tartom rossznak, hogy két ember, akik egymás életének részét képezték, jó kapcsolatban maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!