Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi fér bele? Ismerkedésnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi fér bele? Ismerkedésnél, majd szerelemben mennyit voltál hajlandó megbocsátani a másiknak? (Görbe orr, büdös száj, lábgomba, pénztelenség, mentális zavar... stb.)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nőket és Férfiakat egyaránt kérdezem!

Testi, lelki hibák, gyengeségek...

Fizikai tulajdonságok, anyagi helyzet, élet körülmények...

Szokások, kapcsolatok...

Ismerkedésnél, majd szerelemben...

2023. nov. 14. 09:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi.
2023. nov. 14. 11:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Én szerintem a pénztelenség relatív. Mert az is pénztelen, aki csak 200-at keres, meg a munkanélküli is. A lényeg, hogy eltudja magát tartani, ne keljen a kaját is megvenni neki. Én úgy gondolom, nekem elég ennyi az anyagiak terén, több nem érdekel, mondom ezt férfiként. Nem kell milliomos csaj, vagy milliárdos. A görbe orr nem zavar, egy enyhe szájszag pedig izgató is tud lenni nekem, ha tetszik a nő. Bár az utóbbi lehet egy fétisem.😅😅
2023. nov. 14. 12:43
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem akarom ilyen irányba vinni, de nem csak az enyhe szájszag tud izgatóan hatni...

Félek, hogy a lányok nem ennyire megengedőek...

Köszi a tanulságos reflexiót!👍

2023. nov. 14. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Mentális zavar az nálam azonnali red flag és ott befejezem az ismerkedést... Bocs :(, nem vagyok saját magam ellensége.
2023. nov. 19. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!