Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Mamahotel" után, a pénztelens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Mamahotel" után, a pénztelenség miatt?

Figyelt kérdés
Eddig volt a mamahoteles időszak, de a miatt ugye nem volt barátnő. Most van saját albérlet, de nincs pénz, mert az albérletre + apró dolgokra elmegy a fizetés jó része. A spórolt meg a berendezésre ment el. Most ezért nincs barátnő. Akkor nem értelmesebb lett volna otthon maradni?
2023. jan. 8. 15:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Ezt nevezik "a magyar valóságnak".

Esetleg örökölj egy ingatlant, akkor megúszhatod.

2023. jan. 8. 15:04
 2/14 anonim ***** válasza:
62%
Inkább az a kérdés mamohotelben, hogy nem tudtál lakásra vagy legalább egy hitelrevalót felvenni, hogy saját lakásod legyen és ne albérletben élj? A szánalom része csak ennyi. Gondolom buli, meg márkás ruha hegyek, tetted magad, miközben semmid sem volt. A látszatra adtál és csodálkozol, hogy nincs pénzed?
2023. jan. 8. 15:10
 3/14 anonim ***** válasza:
52%

És akkor mit szóljanak azok, akiknek sosem adatott meg a mamahotel? Mert mondjuk kidobták őket 18 évesen nagylelkűen, vagy annyira bántalmazó volt a légkör, hogy fel sem merülhetett az otthonélés?

Legalább neked volt rá lehetőséged, addig is megspórolhattál egy csomó pénzt, amit albérletre költöttél volna.

2023. jan. 8. 15:15
 4/14 anonim ***** válasza:
30%
Csajok a pénzre mennek csak
2023. jan. 8. 15:17
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
Itt szó sem szolt arról, hogy menekült onnan. Talán szövegértelmezési problémáid vannak.
2023. jan. 8. 15:18
 6/14 A kérdező kommentje:
2. válaszoló. Miből, mikor tanultam?
2023. jan. 8. 15:24
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Lol, az egyetemistákra sosem mondják, hogy mamahotelesek, ha otthon laknak. Két egyetemre jártam életemben, és egyszer sem hallottam ilyet. Kamuszagú a dolog... :D
2023. jan. 8. 15:28
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
akkor az szopoládé. Tanultam én is, de 22 éves koromtól álltam munkába addig diákmunkán voltam suli mellett. De 10 év mami mellett elég volt egy lakásra. Természetesen célirányosan gyűjtöttem. 10 éven keresztül ugyanaz a fosss laptop, ruhákat csak akkor cseréltem le, ha már nagyon ráfért. Utána learattam a unkám gyümölcsét. A szarrágás fáj persze, de ha tudod mi a célod vele, az lecsillapít. Türelmesnek kell lenni. A te esetedben tényleg nemtudjuk mi a szitu. Hány éves vagy, mi vett rá, hogy lekoccolj. Viszont még visszatudsz menni és a bútorokat is el tudod adni, hogy a megspórolt pénzed egy része visszakerüljön. Ha még 20-on éves kis pöcs vagy és a szüleid elnézik, akkor visszamehetnél a te érdekedben, addig, ameddig legalább egy hitelre valót összespórolsz, mert ez zsákutca!
2023. jan. 8. 15:32
 9/14 anonim ***** válasza:
39%

3. A körülményeket sosem nézik, csak a végeredményt. Nem érdekli őket, hogy normális, csilli-villi, szerető családban nőttél-e fel, ahol normális példákat láttál, megtanítottak az életre és lett egy alap önbecsülésed, vagy ennek az ellenkezőjében és behozhatatlan hátrányokat szereztél.

Ha milliárdos vagy, akkor sem érdekli őket, hogy örökölted-e vagy magadnak hoztad össze.

2023. jan. 8. 15:35
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
9 Mint ahogy titeket sem érdekel, hogy megfeszített munkával és szigorú diétával tartom a súlyom, vagy egyszerűen ilyen a genetikám. Valóban a végeredmény számít, mint mindenhol.
2023. jan. 8. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!