Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Mamahotel" után, a pénztelenség miatt?
10. Értem én, csak egy szép testet könnyebb összehozni, mint egy normális pszichét. Vagy a testeden könnyebb faragni, mint a személyiségeden, lelkeden, pszichéden. Én is volt már, hogy soványból nők számára vonzóan izmossá gyúrtam ki magam kb. 1 év alatt.
Ez most tipikusan az a "vita" típus ugyanígy, hogy amiket a nők elvárnak a férfiaktól, azokat sokkal nehezebb összehozni, mint amiket a férfiak elvárnak a nőktől.
A kérdező még mindig a mamahotelben van! Csak azt akarná bizonygatni hogy nem lenne másképp akkor se ha elköltözne egy albérletbe egyedül. 😃
Columbo elbújhatna mellettem.
#12: Csak ezek a kislányok 18 éves korukban dobbantanak egy random jótevőhöz, mert egy fiatal lányt szivesebben befogad bárki, idős néni, bácsi is, nem csak szexért. Család is gyerek mellé.
Nyilván nem feltétlenül optimális és hosszútávon nem járható út, meg valamit valamiért, úgyhogy ha nem pénzben, akkor természetben kell fizetnie, de ez NEM mindig csak szex lehet. Főzés, mosás, takarítás, bevásárlás, hülyegyerek pesztrálás vagy demens szófosó öreg ingyen pszichológusa.
Viszont még mindig jobb így INGYEN lakni (főleg VALÓBAN bántalmazó, nem pedig csak hisztimiszti légkörből MENEKÜLVE), mint fiatal férfiként hasonló helyzetből menekülve
- munkásszállás összeférhetetlen viselkedésű alkesz, dohányzó, hangosan kurjongató emberekkel.
- építőipar, gyártósor, gyrosos, kínai (ezek legalább jól fizetnek, de kész felüdülés a SAJÁT hazámban külföldinek csicskázni mert kapok az étteremben egy függönnyel elhúzhatós 6 négyzetméteres lakrészt, így félre tudom tenni a 2-3 kilót.
- mellette 0 érzelmi élet. Se barátok, mert ilyen emberrel csak alkeszek barátkoznak, akikkel csak inni lehet, színvonalas társaságok lenézik, sajnálják.
- barátnő jelölt szintén lenézi, sajnálja... 10-ből 1 empatikusról kiderül, hogy tartott már el egy ilyen férfit és így többet már az esélyét sem adja meg annak, hogy újra ilyen szituációba kerülhessen... Tehát esélye sincs a normális embernek bebizonyítani, hogy nem szemét csak szegény.
Tehát ez van. A nőknek pedig ehhez képest maximum annyiból rosszabb, hogy őket gyakrabban dugja perverz apa vagy nevelőapa, mint ahány fiúgyereket molesztálnak.
De egyrészt aki olyasmire vetemedik, hogy a lányt erőszakolja az a fiút is úgy megveri, csikkeket nyom el rajta, stb. hogy épp csak a segglyuka "szűz" marad neki. Másrészt azért olyan környezetben ami elmaradott vidék és ezt szinte büntetlenül megtehetik ott a fiúk azt kapják, hogy "légy férfi, állj a sarkadra, oldd meg" a nőknek viszont mindig akad 1-1 önjelölt jótevő srác, aki buzgalomból akár fizikailag is nekimegy a nevelőapának.
Plusz a társadalom másképp ítél meg egy Simek Kittit, mint Lópici Gáspár fiát. A nőnek elnézik, a férfinél "biztos oka volt, hogy verte/akkor sem ez a megoldás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!