Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi az izmos testéről és főzni tudásáról hogy gondolhatja hogy kompenzálja vele a pénztelenségét?
Figyelt kérdés
Ez talán igaz lehet egy férfi 20-as éveiben, de nem amikor már 40 felett jár.
Nem is értem ilyen nevetséges dolgokkal hogy állhat elő ennyi idősen, hogy "hát vagyonom és ingatlanom nincs, de jó a testem és dús a hajam meg jól főzök."
Olyan a pasi mintha agyilag megragadt volna 18 éves korában.
2022. máj. 23. 21:11
4/37 anonim válasza:
Azt nem értem hogy lehet az hogy egy férfinak nincs pénze, de izmos. Honnan van pénze konditeremre, meg ilyesmire? Az csak úgy az őlébe pottyan? Meg a konditeremre szánt napi 3-4 óra? Az idő pénz. Vagy egy olyan férfiról beszélünk aki csak azt hiszi magáról hogy izmos, a valóságban meg nem az?
6/37 anonim válasza:
Na most még fel kellene sorolni kik azok akikre féltékenynek kell lenni..ez a magyar irigység ha fájna..
7/37 anonim válasza:
Ó kedves 4es, linkelj már egy képet, hogy mikortól kezdődik neked az izmos?
Helyes táplálkozással, bicikli, futás, saját testsúlyos, meg egy-két súlyzós gyakorlatok. Szerinted csak pénzből lehet izmot építeni?
8/37 anonim válasza:
Ehhez kellene egy sztori vagy egy szitu is. Miért ne kompenzálhatna valaki az izmos testével meg a főzőtudásával? Lehet, hogy egy kigyúrt szakács. Sok csajnak tetszik az ilyesmi.
9/37 anonim válasza:
Ez valami kitekert fingcel fszsàg?
10/37 anonim válasza:
9: Nem, ez egy mgtow cope, ami káros a férfimozgalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!