Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi az izmos testéről és főzni tudásáról hogy gondolhatja hogy kompenzálja vele a pénztelenségét?
Ez talán igaz lehet egy férfi 20-as éveiben, de nem amikor már 40 felett jár.
Nem is értem ilyen nevetséges dolgokkal hogy állhat elő ennyi idősen, hogy "hát vagyonom és ingatlanom nincs, de jó a testem és dús a hajam meg jól főzök."
Olyan a pasi mintha agyilag megragadt volna 18 éves korában.
Tényleg nem értem minek írnak ide olyan incelek akik konditermet max kívülről láttak, vagy olyan falusiak akik a faluház pincéjébe járnak le gyúrni
Itt Pesten mifelénk 20ezer a havi bérlet. Nem mondom h ősszedől a világ, de attól még pénz. Egy tanár pl. nem engedheti meg magának.
De ha ki akarsz nézni valahogy akkor itt nem áll meg a sztori, táplálkozni is kell az meg végtelen pénz
A cigizést meg minek kevered egy lapra az egészséges élettel?
De mint ahogy írtam nem is a konditerem a drága hanem az ott töltött idő, az idő pénz. 4 órája nincs egy átlag melósnak, aki 16 órázik
31#
Azért keverem ide a cigit,mert ha valaki meg tudja venni minimálbérből,tud rá költeni havi 30-40 ezret,akkor az aki nem dohányzik ,ki tudja fizetni a bérletet 10 ezret vagy 15 ezret minimálbérből.
Egy egyszerű viszonyítás volt.Nem egy bonyolult egyenlet!!
De ez lehet bármi más is.
A kajával pedig kár jönni.
Az vagy amit megeszel.Edzéssel is meg az nélkül is.
"Az edzés nagyészt genetika."
Kösz. Akkor megint témánál vagyunk. Egy genetikai beavatkozás nagyon nagyon drága - dollármilliókba kerül.
Szóval azt akarjátok nekem itt bebeszélni, hogy ha eszed az olcsó szemétkaját két pofára (májkrém, parizer, mirelit pizza, és ha megéhezel, csoki, kóla) aztán napi 1,5 órát töltesz gyúrással, ami azt jelenti, hogy mondjuk az odaút 20 perc, hazaút 20 perc, öltözködés 10 perc, akkor 30 percet töltöttél tényleges edzéssel -
na ezek után így nézel ki mint ő:
Hát grat. Nice try, incel barátom. Próbáld magadnak bebeszélni, h te mindent megteszel azért h jól nézz ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!