Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi az izmos testéről és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi az izmos testéről és főzni tudásáról hogy gondolhatja hogy kompenzálja vele a pénztelenségét?

Figyelt kérdés

Ez talán igaz lehet egy férfi 20-as éveiben, de nem amikor már 40 felett jár.

Nem is értem ilyen nevetséges dolgokkal hogy állhat elő ennyi idősen, hogy "hát vagyonom és ingatlanom nincs, de jó a testem és dús a hajam meg jól főzök."

Olyan a pasi mintha agyilag megragadt volna 18 éves korában.

2022. máj. 23. 21:11
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%
A blackpilled férfi (incel és gerinces nem incel) legnagyobb ellensége a mgtow mozgalom.
2022. máj. 23. 23:13
 12/37 anonim ***** válasza:
82%

11#

Miért is?

2022. máj. 23. 23:59
 13/37 anonim ***** válasza:
0%

"A blackpilled férfi (incel és gerinces nem incel) legnagyobb ellensége a mgtow mozgalom"

Nem.

37F incel

2022. máj. 24. 04:08
 14/37 anonim ***** válasza:
82%
Te is aztán nagy elme lehetsz ha csak panaszkodni jöttél
2022. máj. 24. 04:14
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Minden baromság el tud találni a célpiacához, ezt kellene megérteni.
2022. máj. 24. 08:21
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

7-es

"Ó kedves 4es, linkelj már egy képet, hogy mikortól kezdődik neked az izmos?"

Mondjuk itt:

[link]

Félreértés ne essék, nem azt mondom h mindenkinek így kell kinézni de ha azt akarod h felfigyeljenek rád a a csajok AZÉRT mert izmos vagy akkor így kell kinézned. Lehet egyéb okokból is felfigyelnek rád, de ha az embernek van egy célja akkor legalább csinálja jól.

"Helyes táplálkozással, bicikli, futás, saját testsúlyos, meg egy-két súlyzós gyakorlatok. Szerinted csak pénzből lehet izmot építeni?"

Aham mert napi 10 óra munka, 2 óra utazás mellett nyilván belefér a 1-2 óra biciklizés meg még 2 óra saját testsúlyos gyakorlatok. Meg a helyes táplálkozás.

A konditermet is azért írtam mert köztudott h ugyan jók a saját testsúlyos dolgok, de azért a konditerem az ami igazán hatékony, végcélt illetve időtartamot is tekintve.

Azt egyébként még el tudom képzelni h valaki este 7kor kijön a munkahelyéről, bemegy a terembe mondjuk 10-ig ott van és éjfélkor lefekszik aludni, csak akkor meg pont hogy csajozni nem a marad idő.

Egyszerűen be kéne látni h a rabszolgamentalitás, a munka nem összeegyeztethető a csajozással, azzal hogy továbbörökítsd a géneidet. Senkinek nem kell rabszolgagén, tudat alatt legalábbis.

Dehát a szervilis magyar társadalomnak ezt mesélhetném. Itt az emberek még örülnek is, ha van munkájuk, annyira beléjük van kódolva mélyen a rabszolga jellem.

2022. máj. 24. 12:37
 17/37 anonim ***** válasza:
53%
Hát igen olyan 25 éves korig Okes az ha jóképű izmos valaki, jó farok adottsaggal stb. De 30 körül ez már kevés. Akkor már fontosabb mennyi pénze van.
2022. máj. 24. 13:11
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

#16 ilyen szinten vagyok én is, jó elismerem, hogy jó géneket örököltem. Nos, egy hétköznapom: 6kor kelek, reggel belefér 10 percbe: felülés, fekvőtámasz, plank, húzódzkodás. 7kor indulok biciklivel a 10 km-re lévő munkahelyemre. 7:30-16:30 munka (9 óra átlagban), 17:00-ra, vásárlással 17:30-ra otthon (ugye biciklivel). Főzés, takarítás, programok miegymás mellett is van 20-30 percem egy kis has, súlyzós gyakorlat, ilyesmikre. kaja kijön annyiból vagy egy kicsit drágábban, mintha nem figyelnék oda rá annyira, a húzódzkodórúd meg a két súlyzóm összesen 8000-be került, a biciklim 2 éves karbantartása kijön annyiból, amennyi benzint megspórolok egy hónapban. 9 óra munka (miért kellene 10???), egy óra utazás - biciklivel (azért átlag nagyon nem utaznak 2 órát az emberek) mellett 30-40 percet fordítok a gyakorlatokra. És persze van olyan nap, hogy kimarad.

Meg mindig ebbe futok bele, hogy nincs idő csajozni... áruld már el nekem, hogy mi az a napi 2-3 óra, vagy heti 10-20, amit csajozásnak nevezel? Péntek-szombat adott, hogy elmész szórakozóhelyekre, vagy bármi programra a hétvégén. De hétköznap is lehet bármit csinálni, amit írtam amellett arra is van időm. A lehetőséget kell megadni és meglátni, nem görcsösen odamenni 30 csajhoz egy hónapban, hogy abból összejöjjön egy-két meddő randi. Egyszerűen nem értem miért emészt fel annyi időt ez a csajozás téma.

Ja, és jelenlegi páromat a neten ismertem meg (nem is látta hogy néz ki a testem, úgy hangolódtunk teljesen egymásra), az is egy lehetőség, ahol nem kell órákat eltöltened, ha céltudatosan tudsz keresni párt.

2022. máj. 24. 14:49
 19/37 anonim ***** válasza:
31%

Igen!Jól látod!Mindenki azzal tűnik ki, amije van.Neki vannak izmai, míg másoknak meg nincsenek.

Az egyik nőnek jó mellei vannak míg másoknak meg nincs.Az egyik ember többre tartja az izmokat és viszonylagos kesebb penzt mint a masik,aki a sok pénzt tartja többre,es elnézi lottyadt testet.

Szval mi a problemád?

Mindenkinek egyforma preferenciái legyenek,amik a te ertékrendedhez passzolnak?

2022. máj. 25. 16:31
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Ó igen ez a gyakori kérdések, ahol minden férfi úgy néz ki mint Chris Hemsworth ÉS/VAGY 1,5 milliót keres

#18: Ne haragudj de nem hiszem el hogy napi 30 perc húzódzkodással így nézel ki.

Ha ez így lenne, akkor már milliárdos lennél sztem az edzésterveddel. A képen látható és egyéb színészek ilyen alakot napi 2-3 óra munkával érik el, hogy hogy mg-ra van kiszámolva a kajájuk és egy 20 fős stáb állítja össze az edzéstervüket.

Biciklivel munkahelyre menni pedig relatíve kevés ember tud, ráadásul a bringa ugyan cardionak nem rossz, de attól még nem fogsz sehogy se kinézni, max cingár leszel, meg jó lábad lesz

Mellesleg 9 órát dolgozni ebben az országban max az tud aki nem multiban vagy KKV-ben dolgozik, hanem mondjuk egy gyárban, McDonalds, Aldi, ilyesmi... itt rabszolgaság van, napi 10 óra a minimum, a túlórát sehol se fizetik ki

2022. máj. 25. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!