Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi az izmos testéről és főzni tudásáról hogy gondolhatja hogy kompenzálja vele a pénztelenségét?
Ez talán igaz lehet egy férfi 20-as éveiben, de nem amikor már 40 felett jár.
Nem is értem ilyen nevetséges dolgokkal hogy állhat elő ennyi idősen, hogy "hát vagyonom és ingatlanom nincs, de jó a testem és dús a hajam meg jól főzök."
Olyan a pasi mintha agyilag megragadt volna 18 éves korában.
"itt rabszolgaság van, napi 10 óra a minimum, a túlórát sehol se fizetik ki"
Az hogy rabszolgaság nem vitatom, de amikor túlóráztatni próbálnak, mindig körberöhögöm őket.
Aztán ha erősködnek ott az orvos.
De tőlem soha meg sem kérdezték még hogy én ugyan miért nem jelentem meg eddig egyetlen túlórán sem
Az meg hogy kifizetik alap, különben bíróság, mégis hol élsz te?
#20 jó, hülye megfogalmazás, hogy vagyok ezen a szinten. Nyílván egy szinten megáll az izomtömeg, ha nem viszek be plusz építőanyagot és nem növelem a súlyokat. A lényeg, hogy nem egy lufiembert linkeltél be, hanem egy viszonylag normálisan kigyúrtat. És nem is mondom, hogy mindenki úgy nézne ki, mint én, ha ugyanazt csinálná mint én. A lényeg, hogy 29 évesen 15 évnyi aktív bringázás, túrázás, néha futás, és 7 évnyi szinte napi 30-40 perc otthoni gyakorlat kiegészítve helyes táplálkozással meglátszik. Most egymás mellé állíthatnál azzal az emberrel, és méregethetnél, hogy 'jaj, de neked egy kicsit kissebb csuklyás izmod van, neked máshogy izmos meg szállkás a hasad stb...'
A lényeg, hogy én így is elértem amit akartam, való eletben is hülledeznek, amikor mondom, hogy nem tolom a porokat meg a konditermet, csak amit már leírtam. Csak hát manapság az lehetetlen, hogy ne egyvalami túltolására fókuszáljunk, igaz? Amúgy mernök vagyok egy gyárban, és kiröhögnél, ha megmutatnám a bérpapírom, hogy csak ennyit keresek, de cserébe nem stresszes a meló, jófej kollégák jófej főnökökkel, rugalmas munkaidő és minden túlórát 1,5x-es szorzóval kifizetnek. 9 órát dolgozom maximum, aztán itthon fordítom az energiámat arra, ami igazán fontos nekem: a páromra, a családomra, a barátaimra és nem utolsó sorban magamra. Elvégzem a munkám, építem az emberi kapcsolataimat és magammal is törődök. És ezt minden nap. Sok éve már. Én tudom mit akarok, azt is, hogy mi a fontos, és évek hosszú munkája van benne, mindig egy kicsit előre haladva. Ezért van az, hogy jól érzem magam a munkahelyemen, 15 éve van egy állandó 8-10 fős baráti köröm (hasonló értékekkel), most fogom elvenni a lelki társam, akivel maradéktalanul boldog vagyok minden téren, és még ki is vagyok gyúrva mindenféle konditermi cucc nélkül.
Nem dicsekedni akarok, csak megütött az arrogáns és lekezelő hangnemed.
Képzeld folyton kritizálnak az emberek, meg elégedetlenkednek. Én meg ismerem az elég fogalmát. Nem kell a rakás pénz fiatalon, inkább az emberi kapcsolataimba fektetem az erőimet. Nem kell a tökéletes testű és sztereotíp mai bombanő, elég ha kezdetben csinosnak, szépnek, igen vonzónak találom, ha beleszeretek, úgyis ő lesz a világ legszebb nője nekem. A lényeg, hogy ugyanazokat az értékeket képviselje és együtt fejlődjünk, haladjunk előre. Nem kell azonnal és mindenkin túlmutató fejlődés a testem terén. Évek alatt álltam át a mostanra kialakult étkezési szokásaimra, mozgásra, edzésre. Vannak céljaim, nem is kicsik (számomra), teszek is értük, de ugyanakkor elégedett is vagyok a jelenlegi helyzetemmel.
Ez az, ami nem megy sokaknak. De már csak a megértése sem. "Haggyad má hogy ilyen meg olyan tested van, haggyad má hogy boldog vagy a pároddal, majd megtudod, haggyad má hogy nem kell egy rakás pénz, hogy boldog és elegedett legyél, rabszolgának kell lenni" Lemondóan mosolygok rajtatok, hogy toljátok ezt a mentalitást. Rég gazdag lehetnék az edzéstervemmel? Vagy az életvitel tanácsaimmal? Na ez az ami még messze áll tőlem. Aki közel áll hozzám, azzal beszélgetek ezekről és meghallgatom az ő élettapasztalatait, meglátásait is. Nem célom megmondani ki hogy éljen. Aki kíváncsi, annak elmondom én hogy csinálom, de hasznot hajtani ezen, főleg idegeneket kiosztani, azt nem. Utálom ezt a mindenben csak a pénzt meglátni mentalitást.
Ajánlom figyelmetekbe Pál Feri mentálhigiénés, Cser Zoli vagy Laár András buddhista előadásait. Hasznosak
23-as: 1-1.5 óra az max otthon ha van minden géped, a teremben másfél órából lesz 2-2,5 mert mindig mindenre várni kell. plusz zuhanyzás, öltözés, odaút, hazaút. simán megvan 3-4 óra
a konditerem bérlet 5000 Ft, hol élsz te??? :DDDDDD
"Én ahova járok havi 5 ezer a bèrlet. De biztos vagyok benne hogy budapesten is lehet 10 ezer alatt helyet találni."
Nem budapesten élek én sem, de 10000 alatt nem nagyon találni havibérletet az biztos, mert én is járogattam ilyen helyekre.
Persze azért nem mindenképpen egy vagyon, de komoly ára van neki.
27 #
1 doboz cigi 1500 forint. Egy dohányos elszív ebből havonta 30 at.
Az mennyi is??
És ugye nem csak a jókeresetűek cigiznek hanem a közmunkások is!
Szval ez a 10 ezer forint nem egy olyan hatalmas összeg. Csak jó kifogás. Ja bocsesz! Annak is rossz!!
"Szval ez a 10 ezer forint nem egy olyan hatalmas összeg. Csak jó kifogás. Ja bocsesz! Annak is rossz!!"
Nem akarok félreérthető lenni, szóval leszögezem hogy ez valóban nem egy hatalmas összeg egy ilyen hasznos dologra.
A vita lényege itt inkább az ár pontos mértéke volt. Ugyanis nagyon nem mindegy hogy 5 rongyból, vagy több mint 10 rongyból tudod-e megoldani.
Igenis számít mennyi az annyi
Jah hát ehhez nem tudok mit szolni. Fogalmam nincs mi hol mennyi.
Otthon edzek már vagy 7 éve. Akkor megvettem mindent ami kell, Az biztos hogy már rég megtérült a befektetés. Ja azért mielőtt vki elkezdené hogy ez lehetetlen megvenni.Nem Atlas meg Ketler A tárcsák+rud használt volt.b 30 as téglák megy fabak volt induláskof. Majd jött a guggoló állvány meg dönthető fekpad 50% áron utolso darabok. Ezenkivaül néhány kézsulyozó.Huzodzkodót, súlytartoálványt heggesztettem Szval akkorkban egy szakmunkás fizubol ez megoldhato volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!