Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok sikertelen pasi miért hiszi azt, hogy a pénztelensége miatt nem tud csajozni?
azt figyeltem meg sok kérdésnél , hogy az ittenni pasik azt hozzák ki, hogy így vagy úgy de rengeteg pénz/nagyon jó egzisztencia kell a csajozáshoz.
rosszabb esetben még olyanakat is láttam, hogy megpróbálják beárazni a nőket(X lány hoz havi nettó 450e kell,y lányhoz havi nettó 550e stb)
Miért csinálják ezt?
szerintem a nők nagyrésze nem megvehető tárgy annak ellenére h vannak pénzéhesek is.
Oké, nézzük az ellentettjét. Ha mondjuk egy mozgássérült férfinek valóban van mondjuk 6 milkája, akkor sem fogja egy nő sem megközelíteni csak a milkák miatt.
Tehát: ha van mani, ha nincs mani, az még nem minden.
Szerintem kétféle ember létezik: aki tisztában van a hiányosságaival, és aktívan tesz azért, hogy jobb legyen, és az, aki a körülményei áldozataként tekint magára.
Akinek van önkritikája, az nem érez késztetést arra, hogy a neten panaszkodjon a többi emberre, vagy a körülményekre, amik között él. Őket pont ezért nem is nagyon látjuk itt.
Aki "örök áldozat", na az imádja ezt a fórumot. Ők azok, aki nem mernek szemebnézni a saját hiányosságaikkal (pl unalmas személyiség, rossz kommunikációs készség), hanem olyan dolgokra fogják a sikertelenségüket, amiken ha akarnának sem tudnának segíteni (ronda arc) vagy ami a nőket tünteti fel rossz színben (pénztelenség).
Kedves Kérdező! Valahol összefügg. Péntelenség oka nem akar nem tud tenni a jobb keresetért. Nem akarja képezni magát nem akar tanácsokat megfogadni.
Nőknél sikertelenség nem akar tenni ,hogy fejlődjön ilyen téren
Alapvetően 3 dolog van ami számít:
1. kinézet, külső
2. szociális készségek, szöveg, duma, fellépés
3. pénz, vagyon, státusz
A sorrend is számít, úgy van ahogy leírtam.
A külső a legfontosabb, ez adja a vonzalom alapját. Szóval itt legalább átlagosnak kell lenned és nem szabad, hogy komoly defektjeid legyenek, amelyeken nem vagy csak nagyon-nagyon nehezen lehet változtatni.
Ráadásul a külsőt a legnehezebb fejleszteni, alapvető a jó genetika megléte. Magasság, arcszerkezet, az arc és a test arányai, haj, szemszín, bőrszín stb.
A szociális készségek ,a képesség arra ,hogy ismerkedj, hogy felszabadultan, nem "kínosan" beszélgess, akár idegenekkel, hogy legyenek barátaid, ismerőseid, megfelelő szociális köreid. Igazából ez a gyerekkor óta eltelt idővel felszedett sérelmek, berögződések összessége. Viszont itt lehet változtatni, igaz előfordulhat, hogy sok idő, de nem lehetetlen (mint pl. a magasságot, vagy úgy összességében a testfelépítésünket, csontjainkat megváltoztatni).
A harmadik pedig önmagárét beszél, viszont azért csak 3. mert ezen a legkönnyebb változtatni, illetve fiatalabb korban ez még nem számít annyira.
Összefoglalva: külső legalább átlagos, a másik kettő közül legalább egynek átlagosnak kell lennie, hogy legyen esélyed. Ha külsőd kissé átlag alatti akkor a másik kettő közül egynek kimagaslónak kell lennie, a másiknak pedig legalább átlagosnak. Ha a külsőd nagyon durván átlag alatti, akkor a másik kettő tök mindegy milyen. És elve a szociális készségek nagyon ronda külsővel ne lesznek soha átlag feletteik, de még átlagosak sem.
Hányan feleltek meg ezeknek a kritériumoknak?
Én konkrétan nem felelek meg egyiknek sem, nincs is évek óta kapcsolatom.
Külsőre átlag alatti vagyok (kopaszodás, őszülés, rossz fogak, nem vagyo kigyúrt/edzett, nem vagyok különösebben magas sem), szociális készségeim talán elérik az átlagot, de inkább átlag alattinak mondanám (van pár barátom, haverom, viszonylag sok ismerős, de nehezen ismerkedek sé oldódok fel társaságban, inkább kivonom magam társasági események alól), a vagyoni helyzetem szintén átlag alatti. Hiába van egész jó megtakarításom, saját lakásom, de a fizetésem kritikán aluli, ráadásul a "státuszom" is elég pocsék függetlenül attól, hogy diplomás ember vagyok.
mindenki arra panaszkodik leginkább amije nem igazán adatott meg.
Én el sem jutok odáig sem, hogy kiderüljön, hogy hol élek, mi a munkám, van e autó stb....ezekhez az értékekhez még el sem jutok a pofám miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!