Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok sikertelen pasi miért hiszi azt, hogy a pénztelensége miatt nem tud csajozni?
azt figyeltem meg sok kérdésnél , hogy az ittenni pasik azt hozzák ki, hogy így vagy úgy de rengeteg pénz/nagyon jó egzisztencia kell a csajozáshoz.
rosszabb esetben még olyanakat is láttam, hogy megpróbálják beárazni a nőket(X lány hoz havi nettó 450e kell,y lányhoz havi nettó 550e stb)
Miért csinálják ezt?
szerintem a nők nagyrésze nem megvehető tárgy annak ellenére h vannak pénzéhesek is.
Mert hibásan következtetnek.
A "pénz kell" részt úgy értik, hogy kell x összegű nettó fizetés. Pedig valójában inkább az számít, hogy hogyan bánsz a pénzzel és milyen életviteled van. PL: Józsi minimálbért keres, mosolygós, társasági ember, mindenki ismeri, gyakran megy ki a házból. Béla 340 milliót nyert régebben lottón, otthonra megvette a legújabb 300 centis tévét 4 milliós számítógéppel, egész nap otthon játszik és filmet néz, de gyakorlatilag a családján kívül azt sem tudják, hogy egyáltalán létezik. Ilyenkor Józsi hamarabb becsajozik.
#4 Olyan férfiaknak is van társa akik olyan rondák, mintha a bal kezemmel rajzoltam volna őket. Van társa a csóróknak is, látom őket minden nap a buszmegálló előtt, fogják egymás kezét, boldogan elvannak. Az, hogy te beveszed az incel hisztérát, nem a nők hibája. Nem kell sokat gondolkozni hogy rájöjj, hogy messze nincs annyi tökéletes férfi mint akinek kapcsolata van. Konkrétan nem is létezik tökéletes férfi, vagy olyan akit ne lehetne elutasitani egy apró hiba miatt.
Az olyan férfiak között pedig, akik kapcsolatot akarnak, és az olyan férfiak között, akik csak dugni akarnak, nincs különbség. Ugyanaz a szöveg jön ki a szájukon, és ugyanúgy viselkednek, aztán vehetsz jósgömböt ahhoz, hogy eldöntsd, hogy melyik hazudik, és melyik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!