Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozott már problémát a kevés pénz?
Vitatkoztatok miatta többet?
Hogyan oldottátok meg?
Kevesebbet értetek igy egymáshoz?
Igen, okozott/okoz most is. De mindent próbálunk megbeszélni, ha össze is kapunk, utána higgadtan átvesszük, min változtassunk.
Jelenleg nekem fut egy tanfolyamom, elég sokat kivesz a zsebből, plusz nő a gyerek is, állandóan szétrúgja a cipőket, meg most ebben a hónapban van koncentráltan az egész família születésnapja és az autónkat is szerelni kell. Nem könnyű, főleg hogy alapból nem élünk nagy lábon, kisigényű emberek vagyunk.
A fontos, hogy a szűkös időkben ne legyenek kimondatlan sérelmek, puffogás, egymásra mutogatás.
Nem értünk kevesebbet egymáshoz, mert attól még van szerelem, szeretet, és tudjuk, hogy nem egymással van problémánk. Azért vagyunk egymásnak, hogy együtt nézzünk szembe a nehézségekkel.
Én is emlékszek mikor szegény voltam.
Én a zsíroskenyérre tennék azért lilahagymát is.
Együtt éltünk, őt előléptették. Majdnem dupla annyit keresett, mint én. Gondoltam de jó, jobban be fogja tudni osztani a pénzét. Aztán hónap vége előtt ismét hiszti, hogy neki alig van pénze, adjak neki. Néztem, hogy mi van? (Hibrid kasszán voltunk, albi+rezsi+kaja együtt fizetve, azon kívül mindenki magának a dolgait) Utána lelki terror, még én voltam a legrosszabb a világon, mert nem pénzelem a pasimat aki 400at keres míg én 200at... Sehogy nem oldottuk meg. Gyors tipli lett a vége a részemről.
Mostani párom volt, hogy munkanélküli volt, mégse kért SOHA egy fillért se. Képes volt annó spórolni az ínséges időkre.
A kevés pénz sose baj, a baj azzal van amikor valaki képtelen beosztani! Attól kell menekülni, akinek kifolyik a kezei közül!!!
Csórók vagyunk mindketten ….
Ez van, próbálunk fennmaradni.
Így is van vita mert nehéz. De attól még őt szeretem és nem cserélném le bármilyen gazdag emberre sem!!!
7
Egy.idő utan ez meg fogja ölni a szerlmet!
8 Akkor mégjobban megölné ha nem egy szinten lennénk, én nem éreznem jol magam úgy.
Persze nem kellemes és ki ne szeretne gazdag lenni.
9
Nőként nem tudnék egy csóro pasira férfikent nezni.
(Önmagában persze keves) de enélkül eselytelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!