Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ruhamániás nővel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ruhamániás nővel lehet közös jövőt tervezni?

Figyelt kérdés

Volt a napokban egy kérdés egy fiatal nőről aki az egész fizetését elvásárolja.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Sajnos magamra ismertem a kérdésben. Én is elég sokat vásárolok havonta és tényleg alig marad pénzem másra. A ruha nem dől ki az én szekrényemből se, mivel márkás és drága darabokat részesítek előnyben (havi 2-3 átlagban). De nem marad pénzem sok minden másra, megtakarított pénzem pedig nincs mert elfogyott pár hónapja.

A barátom nem tudja hogy mennyit vásárolok, sokszor titkolom előtte hogy mit vettem és mennyiért. Ha el is mondom az árát lefelé szoktam kerekíteni.

A legviccesebb hogy a környezetemben gazdag nőnek gondolnak még akik ismernek azok is, de nem tudják hogy alig van pénzem és hónapról - hónapra élek.

Az a gond hogy elmosódottak bennem a határok, sok ruhám címkével együtt lóg a szekrénybe a megfelelő alkalomra várva. A legszörnyűbb hogy egyedül a ruhák, a megjelenésem, a külsőm érdekel.

2018. febr. 24. 23:20
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Beteg vagy. Saját és a boldog, kiengyensúlyozott jövőd érdekében legyélszíves szakemberhez fordulni, mert ez már kóros.
2018. febr. 24. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Ez én vagyok, csak én még sminkre is sokat költök :(

Valami pszichés problémád lehet, mint nekem. Az ocsmány külsőmet és az üres belsőmet próbálom kompenzálni, de sikertelenül. A depresszióm és az egyéb mentális problémáim nem javultak tőle, de valamivel könnyebb utcára menni (értsd: heti háromszor esetleg elvonszolom magam az egyetemre anélkül, hogy megpróbálnék a busz elé ugrani), ha nagyon sokat foglalkoztam a külsőmmel előtte, és igényes vagyok.

Azért vannak, akik tolerálják.

2018. febr. 24. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Én biztosan nem terveznék semmilyen jövőt egy ilyen nővel. Egyértelmű, hogy csak magára tud gondolni és az első adandó alkalommal lelépne egy gazdagabb pasival aki még hozzá is tud járulni a márkás ruháinal vásárlásához.

Ám furcsa mód elég gyakran látom ezt. A nő egy biztos háttérrel rendelkező férfit akar, hogy aztán elcsessze magára az összes pénzét, hiszen az a sajátja, nem szólhat bele a másik. Röhej.

2018. febr. 24. 23:27
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, biztosan találsz majd te is társat egy ruhamániás férfi személyében, de én nőként kiborulok már a leírtakon is, nem viselnélek el.
2018. febr. 24. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Lehet, de minek? Tervezzen vele a gardróbszekrénye.
2018. febr. 24. 23:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindennek az okát kell keresni. A ruha vásárlás csak egy tünete valami súlyosabbnak, amit önértékelési zavarnak és megfelelési kényszernek neveznek. Vizsgáld meg magadban, hogy miért érzed szükségét, hogy folyton új és márkás ruháid legyenek. Tegyél fel kérdéseket magadnak. Én folyton kérdéseket teszek fel magamnak, és próbálom mindennek megtalálni az okát. Ez pedig oda vezet végül, hogy elmúlik maga a tünet, és feloldódik maga a komplexus.
2018. febr. 24. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kva súlyos függőség, amit kezeltetni kéne, leginkább a saját érdekedben.
2018. febr. 25. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Engem kikészítenél. Egyedül anyámat ismerem, aki hasonlóan ruhamániás, de ő a fizetése max. 20-25 %-át költi ilyenekre. A nagyobb gond vele, hogy konkrétan többször szakadt már le a polc a szekrényben a ruhái súlya alatt. Nem dob ki semmit, csak gyűlnek a használaton kívüli ruhák. Nem megy ki az utcára csak egy minimum 3 órás felkészülés után, idehaza viszont a létező legócskább, legszakadtabb ruhákat hordja és nem is mossa őket túl sűrűn. Olyan itthon, mint egy csöves.

Szóval én frászt kapnék tőled. Nem tudnálak tisztelni és megbecsülni. Az az ember, aki nem képes a pénzzel bánni, nem tudja beosztani, előbbre való a "hobbija", mint a számlák és a kaja, nincsenek tartalékai, az nálam nem érdemel tiszteletet. Ezen kívül fennáll a kockázat, hogy bármekkora összeget képes lennél így elverni. Hogyan terveznék már közös jövőt, ha te a közös jövőnkbe nem tudsz semmit beleadni (nem feltétlenül csak anyagiakról van szó)?

Szerintem valakivel akkor érdemes közös jövőt tervezni, ha ketten együtt többek vagyunk, mint külön-külön. Veled ketten együtt kevesebbek lennénk.

Egyébként igaza van a többi kommentelőnek, feltehetőleg rejtett pszichés problémád van. Nézz szembe a saját gondolataiddal/érzéseiddel és fordulj szakemberhez.

Jó úton haladsz, mert felismerted, hogy valami gond van. Ezzel megnyílt az út egy boldogabb, szebb jövő felé.

2018. febr. 25. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:

"egyedül a ruhák, a megjelenésem, a külsőm érdekel." - hát ilyennel nem nagyon gondolnék semmit, s jövőt, se egy kávézást, mellesleg: az életed egy folyamatos hazugság, ahogy írod.

Értem én, hogy ez inkább eü. probléma, de én meg nem pácienst keresnék, hanem társat.

2018. febr. 25. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!