Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 35-45 éves férfiak! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35-45 éves férfiak! Mennyire tudnátok komolyan venni egy 23-26 éves nőt? Hosszabb távra tudnátok tervezni vele?

Figyelt kérdés

2017. júl. 26. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Az a kérdés inkább hogy a lány tudna e tervezni
2017. júl. 26. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben. A velem korú nők már nem szeretnének gyereket, és mivel nekem nincs, ez még akkor lehetséges.

Persze ez a leányzótól is függ, meg az eddigi életmódjától, meg milyen elképzelései vannak a jövővel kapcsolatban.

Tény és való, az ilyen korú hölgyekre van a legnagyobb kereslet, a velemkorúak már nagyon is lenyugodtak, ezt ki merem jelenteni. Rizikó ott már nem sok van.

2017. júl. 27. 04:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nem terveznék vele hosszú távra!
2017. júl. 27. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem nagyon tudnám komolyan venni. Még túl fiatal. Per pillanat lehet, hogy úgy gondolja, hogy most ő élete végéig tervezne egy férfival, de ez gyorsan változhat. Rengeteg olyan példát láttam a környezetemben, hogy egy hozzám hasonló korban lévő (vagy idősebb) férfi összejött egy fiatal lánnyal, sokáig, sőt egyesek nagyon sokáig jól meg is voltak, majd a lány egyszer csak rájött, hogy "nem élte ki magát" majd szakított.

Nekem stabil kapcsolat kell, ahol tudok tervezni, és nem kell ilyentől tartanom. Persze az megint más, hogy nem lehet kiszámítani a jövőt. De talán egy velem egykorú nővel ez biztonságosabb játék, mint egy jóval fiatalabbal.

Emellett szerintem korunkból kifolyólag teljesen más lehet az életfelfogásunk és az érdeklődési körünk. Azért az az egy-két évtized sokat számít. 35F

2017. júl. 27. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Én komolyan tudnám venni teljesen.

Akár feleségül is venném.

2017. júl. 27. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!