Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már egyszerre két emberbe szerelmesek? (pl. jelenlegi partner és az ex). Hogyan kezeltétek ezt a helyzetet?
Jelenleg 3 emberbe vagyok szerelmes.
Nem tudtam hogy az ember érezhet egyszerre ilyet de igen....
Borzalmas.
Van a párom akivel már több mint 10 éve együtt vagyok.
Van egy férfi akit 4 éve ismerek azóta lényegében szeretem de ő nem tudja még csak sejteni se sejti.
Aztán most 2 hónapja van egy újabb férfi aki közeli barátunk de szeretne tőlem valamit úgy nézz rám, közeledik stb.... De nem mutatok viszonzásul semmit mert van párom.
Párommal nem zökkenőmentes a kapcsolat ahogy mondani szokták ennyi idő alatt egy kocsi is elromlik. (:
De szeretem, sok mindent nem kapok meg tőle pl szex, vagy érzelmek kimutatása stb.... De szeretem, és nem lépek félre, viszont szerelmes attól vagyok :)
Voltam két emberbe szerelmes egyszerre, de a másik nem az exem volt. Megvolt már akkor is a párom, de nem volt jó a kapcsolatunk, nem voltam boldog. Jött egy másik férfi, akitől megkaptam azt a figyelmet és törődést és mindent amit a páromtól. De nem történt soha semmi közöttünk mert nem hagytam, hűséges maradtam. Azóta is a párommal vagyok, sokat javultunk.
Jobb volt hűséges maradni a páromhoz. Ilyenkor jó ha elgondolkozol,hogy megéri-e elhagyni azt akivel együtt vagy,és ne az érzésre gondolj mert az elmúlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!