Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert baj ha csendes egy lány?
Hozzám közel álló emberekkel nagyon sokat beszélek, de ha valakit nem ismerek még annyira vagy egyáltalán nem, akkor csendesebb vagyok.
Nyilván így is beszélek az illetovel de nem úgy mint azokkal akikkel komfortosabban érzem magam.
Viszont, a kérdésemet azért tettem fel mert a beszédesebb hölgyek általában piszkálnak emiatt és ezért felmerult bennem ez a kérdés, hogy miért baj az ha valaki csendes?
Így lehetetlen párkapcsolatot találni amúgy?
21 éves vagyok egyébként.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! 😊
10-es, én jobban érzem magam 1-2 emberrel egy közösségben, több emberrel nem is tudnék fenn tartani hosszú távú normális kapcsolatot.
Viszont én így érzem magam komfortosan, sokszor volt már olyan, hogy a népszerűbb, nagyobb szájú emberekkel barátkozhattam volna, de inkább a csendesebb, kívülállóbbakat választottam mert azokkal érzem jól magam. Számomra fontosabb a minőség a mennyiségnél minden téren.
Az utolsó mondatodra reflektálva szerintem ezzel semmi gond nincs, de természetesen embere válogatja, hogy kinek mi komfortos vagy mit lát, érez jónak 😊
"Nem baj, ha csendes vagy. Az emberek 3/4-e extrovertált, te meg valszeg nem vagy az."
Az extrovertált és a csendes nem ellentétek.
"Számomra fontosabb a minőség a mennyiségnél minden téren."
Milyen igazad van kérdező. ♡
Nem baj, ha csendes vagy, nem mindenki lehet nagyszájú. Férfiként én is csendesebb típus vagyok, szeretem a nyugit magam körül, fél napig is elvagyok szó nélkül, ha arról van szó. Azt meg kifejezetten utálom, ha valaki fossa a szót, és nem is törődik azzal, hogy a mondókája érdekel-e engem.
Nem feltétlenül a csendességed okozhat problémát, hanem az ezzel kapcsolatos "komplikációk". Pl. gondolhatják azt, hogy azért nem beszélgetsz velük, mert rátarti vagy, lenézed őket stb. Életem első és egyetlen szerelme egy csendes, gátlásos lány volt. Ő 18 volt, én 26-27. A korkülönbség miatt sem mertem neki elmondani az érzéseimet, de ami a nagyobb gond volt, nem tudtam eligazodni a viselkedésén, amikor találkoztunk, mert nekem is eleve nehezen megy mások viselkedésének értelmezése. Plusz féltem, hogy ha elkezdem neki mondani a dolgaimat, vagy elkezdek közeledni hozzá, akkor elriasztom. A csendes emberekkel sokszor az a "baj", hogy nem lehet tudni, azért visszafogottak-e valakivel, mert zavarban vannak, vagy nem szimpatikus nekik a másik, mennyire lehet nekik elmondani bizonyos dolgokat stb.
"Pl. gondolhatják azt, hogy azért nem beszélgetsz velük, mert rátarti vagy, lenézed őket stb."
Ha csendesebb típus valaki, de emelett kis mosolygós és amikor beszél, akkor kedvesen szól, így nem hiszem, hogy rátartinak érződne a csendessége, legalábbis én így gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!