Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert baj ha csendes egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert baj ha csendes egy lány?

Figyelt kérdés

Hozzám közel álló emberekkel nagyon sokat beszélek, de ha valakit nem ismerek még annyira vagy egyáltalán nem, akkor csendesebb vagyok.

Nyilván így is beszélek az illetovel de nem úgy mint azokkal akikkel komfortosabban érzem magam.

Viszont, a kérdésemet azért tettem fel mert a beszédesebb hölgyek általában piszkálnak emiatt és ezért felmerult bennem ez a kérdés, hogy miért baj az ha valaki csendes?

Így lehetetlen párkapcsolatot találni amúgy?

21 éves vagyok egyébként.

Előre is köszönöm szépen a válaszokat! 😊

2023. okt. 17. 19:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Csendes nőként mondom: kurvára unalmasnak tűnünk.
2023. okt. 17. 19:31
 2/23 anonim ***** válasza:
89%

Annak kell ezzel a dologgal foglalkozni, akit ez zavar.

Ha őket zavarja, akkor foglalkozzanak vele ők.

Ezzel te nem ártasz senkinek.

Nekik van szükségük a több beszédre, mivel ez az ő személyiségük, nem a tied.

2023. okt. 17. 19:35
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj azokkal, akik szerint ez baj!
2023. okt. 17. 19:38
 4/23 anonim válasza:
98%

Te biztos azok közé tartozol, akik kevés beszéddel mondanak sokat. Aki meg piszkál, az valószínűleg sok szóval is csak keveset képes mondani.

Ebben az esetben nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség.

2023. okt. 17. 19:44
 5/23 anonim ***** válasza:
77%

2

Csak sajnos nagyon ronthat a megítélésünkön.

Persze mondhatod, hogy nem az ő problémája, de sajnos az ő problémája, ha mellőzik egy társaságban, nem talál párt vagy éppen barátokat.

Sajnos tapasztalat.

2023. okt. 17. 19:47
 6/23 anonim ***** válasza:
70%

"de sajnos az ő problémája, ha mellőzik egy társaságban, nem talál párt vagy éppen barátokat."

Ha nem fogadják el úgy, ahogy van, akkor eleve nincs szükség ilyen barátokra.

Az ember olyan párt választ, amilyen önmaga.

Hasonló személyiség, vilagnézet, értékrend.

2023. okt. 17. 19:53
 7/23 anonim ***** válasza:
97%
Nem baj, ha csendes vagy. Az emberek 3/4-e extrovertált, te meg valszeg nem vagy az.
2023. okt. 17. 19:54
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem lehetetlen, én csendes(ebb) vagyok míg a párom bárkivel megtalálja a közös hangot mégis együtt vagyunk jó ideje. Akinek kellesz csöndesen is fogsz, hidd el! 🫰
2023. okt. 17. 19:54
 9/23 anonim ***** válasza:
42%
En is ilyen csendes vagyok amig fel nem all.
2023. okt. 17. 19:56
 10/23 anonim ***** válasza:
70%

6

Na ez cinikusabb volt, mint amire számítottam. :D

Tudod, léteznek olyan dolgok, mint iskola, egyetem, munkahely, edzés stb, ahol nem te válogatod meg a környezetedet. És igen, baszott szar érzés, amikor átnéznek rajtad, mint a fényesre mosott ablaküvegen. Én nem hibáztatom ezeket az embereket, szerintem érthető, hogy egy csendes, visszahúzódó, netán szorongó ember nem lesz széles körben szimpatikus a többieknek, lehet hogy észre sem veszik.

De az élet nem olyan, hogy a három darab közeli barátommal meg a négy távolabbi haverommal bonyolítom a mindennapjaimat, oszt' mindneki más le van fosva.

2023. okt. 17. 19:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!