Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Számotokra milyen a tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra milyen a tökéletes kapcsolat és barát/barátnő?

Figyelt kérdés
Hogy képzelitek el a tökéletes párkapcsolatot, az együttlétet, a párotokat (főleg a belső tulajdonságait). Mi az amit elvártok töle, mi az amit nyújtani tudtok neki? Kortól és nemtől függetlenül bárki írhat
ma 12:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Akár barát, akár kapcsolat, fontos az intelligencia, humorérzék, kedvesség, hűség, szolidság. Legalábbis nekem, na nincs is ilyen ember 🤣
ma 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Ki tudja, ez valahogy jön magától az ismerkedés során

Utána mind a két félnek kell kompromisszumot kötni. Tökéletes nem létezik. F

ma 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a legfontosabb a belsőben, hogy nagyjából egyezzenek az értékeink, terveink. Utána következik hogy tudjon problémát kezelni, ne rartogassa magában és robbanjon, meg ne sértődjön meg ha nekem van valami bajom és ezt elmondom. Ezeken kívül minden mást meg lehet oldani, fejleszteni.
ma 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!