Hisztek elso szerelembe? Szeretnek velemenyeket? Milyen szamotokra egy szuper kapcsolat!? Barmilyen szempontbol? (IRJATOK ODA korotokat es ha f/l) :*
Figyelt kérdés
Sokszor elgondolkodtam hogy talan hogy latja masok a szerelmet! Ime varok elmeseleseket! A ti szempontotokbol! :*2010. jan. 13. 19:08
1/5 anonim válasza:
mit ertessz elso szerelem alatt?
2/5 anonim válasza:
miaz h hiszünk e az első szerelembe? értelmetlen a kérdés szerintem..
3/5 anonim válasza:
Szuper kapcsolat? Ez eléggé egyénfüggő.
Én pl. azt szeretem, ha nyugodtan gépezhetek, lövöldözhetek, kerékpározhatok stb., a csaj nem ugat bele, cserébe én se ugatok bele hogy havonta mennyit költ piperére meg ruhára :D Mi aztán abszolút egyenlőek vagyunk a "bnőmmel" :D
4/5 anonim válasza:
milyen hisztek első szerelembe?
te kis hülyeeeee még írni se tudsz
5/5 anonim válasza:
Sajna én nem. Én csak másodikban és negyvenötödikben hiszek. 6/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!