Szerintetek hány ilyen "kapcsolat" kell hogy ne röhögjenek ki/vessenek meg a lányok?
Kérek szépen mindenkit, hogy figyelmesen olvassa végig a magyarázatot.
23 éves szűz fiú vagyok. eddig csak visszautasítást kaptam, és nem volt sikerélményem. sosem. pedig jóval több mint 10 lánynál próbálkoztam már be. de tudom hogy nem az a típus vagyok akit a lányok ilyen idősen keresnek. majd esetleg 10 év múlva amikor férjhez akarnak menni talán labdába rúghatok.
mivel eléggé foglalkoztat a sikertelenségem miatt ez a témakör, sokat olvastam utána itt is egyéb fórumokon is írogattam, jó pár hónapja én is írtam ide kérdéseket.
és tudom hogy valamilyen szinten lenézik a lányok az ilyen idős szűz fiúkat, vagy elrémiszti őket a tapasztalatlanságuk. ezt nem is akarom ragozni, mert ez így van bárki bármi mást állít így virtuálisan minden tét nélkül.
hát elhatároztam hogy meglátogatok pár prostituáltat tapasztalatgyűjtés céljából.
szerintetek hány alkalom kell, hogy már ne röhögjenek ki a lányok ill. hogy merjek kezdeményezni náluk. hogy legyen önbizalmam?
attól nem kell félni hogy valaha is kiderül, hogy ilyen lányoknál voltam, mert nem reklámoznám, sima kalandként emlegetném és nem ragoznám az egészet!
ez csak azért mert elég kegyetlen a társkereső piac. és voltaképp már meg is kaptam a pofámba egyszer amikor megbíztam egy lányban és elmondtam neki az igazságot.
most a sokadik visszautasítás után eldöntöttem, hogy magam veszem kézbe a dolgok irányítását, mert kezdi ellehetetleníteni az életem a sikerélmények teljes hiánya.
jól esett ezt így kiírnom magamból.
a kérdésem tehát a következő fiúk, lányok: hány ilyen hölgyet kéne felkeresnem ahhoz hogy legyen egy minimálisnak mondható tapasztalatom?
francba! igazából tök szívesen elvenném s szüzességedet :D
sőt, szerintem evvel nem vagyok egyedül
ne menj prostihoz, meg fogod bánni :( tuti megtalálod az ideálisat
20L
kedves vagy :)
de hidd el nem csak 1x-2x próbálkoztam a lányoknál és azt is hidd el, hogy ha eddig nem kaptam senkitől semmi jót, nem hiszem hogy bármi változik. eddig kb. 20-30 lánynál próbálkoztam be személyesen (netes ismeretséggel) és további 100nál neten.
ráadásul sok véleményt olvastam a témával kapcsolatban. ezért is jutottam idáig :)
szegény =(
pedig aztán ha én összefutnék egy veled hasonlóval tuti kapva kapnék az alkalmon
és most ne nézz ribancnak, eddig összesen 1 pasival voltam, ő is a barátom volt
Írtam privátot, beszélhetnénk. Én is hasonló cipőbe vagyok.
21/F
Ja, neten könnyű nyomni a sódert :)
Én hasonló cipőben járok. Annyiban jobb hogy nekem volt barátnőm 16 évesen. Azóta semmi, valószínűleg nem is nagyon lesz mert félénk vagyok, fogalmam sincs hogy kell egy nővel beszélni, vagy randizni és egyáltalán mit kell csinálni, hiába van a szexről egy minimális tapasztalatom (és az se sok)
Én is fontolgatom a prostikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!