Amint túlvagyunk rajta, kifullad a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Lassan-lassan fél éve vagyunk együtt a barátommal. Szeretem és ő is szeret (bár ezt még egyikünk se mondta így konkrétan, de érzem h szeret, és ő is tudja, hogy én is őt.) Mi a tapasztalatotok: amint egy lány odaadja magát egy fiúnak, az a kapcsolat kifullad? A fiú mennyire értékeli ha a lány nem adja oda magát, csak bizonyos idő elteltével? Minél tovább halogatjuk, annál jobb lesz?2011. máj. 8. 15:15
1/6 anonim válasza:
emberfüggő..:) de azt vedd figyelembe hogy a kiegyensúlyozott párkapcsolat része a szex is ám! nem a lényeg de hozzá tartozik,mivel ez is a szerelem egyik legnagyobb kinyilvánitása!!! :)
2/6 anonim válasza:
De mi az hogy odaadja magát.Mindketten odaadjátok magatokat egymásnak!!Mivel két ember kell a szexhez.
3/6 anonim válasza:
Akkor fullad ki, ha betelik a pohár a fiúnál és inkább keres egy tapasztalt lányt. Ha túllesztek rajta, akkor kezdődik csak a kapcsolat sava borsa.
4/6 anonim válasza:
Vagy mit hittél, úgy működnek a kapcsolatok, hogy amint összeborul két ember már nem is kell egymásnak? Dehogy nem! Akkor kezdődik csak a tapasztalatok gyűjtése és egyre többet fogjátok csinálni mert jó:)
Ha fél éve együtt van veled, nemhiszem hogy csak a szexre kellenél neki.
5/6 anonim válasza:
Ez nem így működik. A szex sokszor inkább megerősíti a kapcsolatot. De csak akkor kerüljön rá sor, ha mindketten akarják. A küzdelem a másik kegyeiért nehéz, de édes játék.
6/6 anonim válasza:
Én majdnem 1 évet vártam és ő azt szerette bennem h én nem adtam oda magam csak úgy. És annyira jó h ennyit vártam *.* (17éves voltam (:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!