Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hány ilyen "kapcso...

Szerintetek hány ilyen "kapcsolat" kell hogy ne röhögjenek ki/vessenek meg a lányok?

Figyelt kérdés

Kérek szépen mindenkit, hogy figyelmesen olvassa végig a magyarázatot.

23 éves szűz fiú vagyok. eddig csak visszautasítást kaptam, és nem volt sikerélményem. sosem. pedig jóval több mint 10 lánynál próbálkoztam már be. de tudom hogy nem az a típus vagyok akit a lányok ilyen idősen keresnek. majd esetleg 10 év múlva amikor férjhez akarnak menni talán labdába rúghatok.

mivel eléggé foglalkoztat a sikertelenségem miatt ez a témakör, sokat olvastam utána itt is egyéb fórumokon is írogattam, jó pár hónapja én is írtam ide kérdéseket.

és tudom hogy valamilyen szinten lenézik a lányok az ilyen idős szűz fiúkat, vagy elrémiszti őket a tapasztalatlanságuk. ezt nem is akarom ragozni, mert ez így van bárki bármi mást állít így virtuálisan minden tét nélkül.

hát elhatároztam hogy meglátogatok pár prostituáltat tapasztalatgyűjtés céljából.

szerintetek hány alkalom kell, hogy már ne röhögjenek ki a lányok ill. hogy merjek kezdeményezni náluk. hogy legyen önbizalmam?

attól nem kell félni hogy valaha is kiderül, hogy ilyen lányoknál voltam, mert nem reklámoznám, sima kalandként emlegetném és nem ragoznám az egészet!

ez csak azért mert elég kegyetlen a társkereső piac. és voltaképp már meg is kaptam a pofámba egyszer amikor megbíztam egy lányban és elmondtam neki az igazságot.

most a sokadik visszautasítás után eldöntöttem, hogy magam veszem kézbe a dolgok irányítását, mert kezdi ellehetetleníteni az életem a sikerélmények teljes hiánya.

jól esett ezt így kiírnom magamból.

a kérdésem tehát a következő fiúk, lányok: hány ilyen hölgyet kéne felkeresnem ahhoz hogy legyen egy minimálisnak mondható tapasztalatom?

2011. jún. 21. 09:02
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

23 randim volt 5 olyan lány volt közöttük aki bejött. közülük 3-4? visszautasított 1-2?-nél pedig töketlen voltam.

de lényegtelen ezzel foglalkozni. majd megoldódik.

2011. jún. 22. 07:32
 22/31 anonim ***** válasza:

"persze nevetni azért jó mert akkor nem kell komolyanvenni a tényeket (szerintem azok)

és ez természetes is, mert a nők nagy része egoista "

tények, nem tények, nevetséges. a saját környezetemben tapasztalom, hogy ti, férfiak, pár csalódás után minden szrnak elhordjátok a nőket, mert ti meg azt gondoljátok, hogy mindenért ők a hibásak. mert felszínesek, mert a pénz kell nekik, stb. :) szóval nem értem miről beszélünk:)) mind a két nem ember, az ember meg ilyen. egoista. ennyi:)

bocs az off-ért:)

23N

2011. jún. 22. 10:32
 23/31 A kérdező kommentje:

nem szégyen az ha valaki felszínes :)

az őszinteség mindenek előtt. vannak akik azt írják nem zavarja őket az olyan pasi, mint én. de a valós életben nem igaz.

2011. jún. 22. 10:48
 24/31 anonim ***** válasza:

17:30vagyok

07:32

szerintem is, majd 40 randi után csak lesz 1 akinél nem leszel töketlen

10:32

nevetséges? inkább szánalmasnak tartom hogy a nők nagy része semmire sem való. persze ha ezt kimondja valaki akkor egyből soviniszta.

"ti férfiak" meg "mi nők"... fel se fogtad miről írtam

"pár csalódás után minden szrnak elhordjátok a nőket, mert ti meg azt gondoljátok, hogy mindenért ők a hibásak."

ez szerintem hülyeség, a legtöbb férfi lefoglalkozza ezeket, csak azok nyafognak akiknek nincs sikerélményük, de attól még hogy valakinek bárányhúsra fűlik a foga, nem "savanyú a szőlő".

ez egy fajta hamis önhitegetés hogy "jaj ti pasik se vagytok mások" pedig igen.

igen mindkét nemben vannak silány alakok, de több férfinak és nőnek is az a véleménye, köztük nekem is, hogy a férfiak közt több öntudatos van. de ha nem is így lenne, miért beszélnénk a férfiakról, ha gy heteroszexuális férfi gondja a téma?

2011. jún. 22. 13:45
 25/31 anonim ***** válasza:

10:48

szerintem sem, de mint mindig, ilyenkor is dolgozik az álszentséggenerátor, meg a "vagyok olyan jó mint ti" idegközpont és a legtöbb ember azért is bizonygatja hogy márpedig ő...

hol érdekel engem hogy 2szerelmes vagy 2kalandor vagy 2meleg mit csinál egymással? ezek nem minőségek, hanem tulajdonságok.

felőlem 5percenként is lecumizhat bárkit a bokorban, csak legyen annyira gerinces, hogy nem bizonygatja álszentül hogy márpedig ő mekkora szűz. és fordítva.

tehát mint mondtad itt senkit sem zavar, meg neten mindenki hűséges, senki sem hazudik, és így tovább. csak valahogy nem ezt tapasztaljuk a valóságban. biztosan csak jó emberek járnak ide beszélgetni.

2011. jún. 22. 13:51
 26/31 anonim ***** válasza:
kedves 17:30-as, én nem akarok kötekedni,meg igazából sosem fogjuk egymás álláspontját megérteni, de a feleséged/barátnőd tudja-e, hogy milyen lekezelően gondolkodsz a nőkről?:)
2011. jún. 22. 16:42
 27/31 anonim ***** válasza:

lehet hogy te nem érted az enyémet, de ebből nem következik az, hogy én sem értem a tied.

az meg megint egy tipikus női tulajdonság, hogy személyes vagy "nőtársi" sértésnek veszi valaki ha kimondok egy tényt. tudom hogy az átlagnak nehéz ezt felfogni vagy elfogadni, mert úgysem látják/értik, de az emberek nagy része valóban "kiforratlan" (ez elég szép kifejezés arra hogy nem való semmire?)

senki sem tökéletes, de még a megközelítésétől is nagyon távol állunk

2011. jún. 23. 08:52
 28/31 anonim válasza:
Én 14 évesen tapogattam először melleket, meg simogattam combokat (de semmi több). Ezután filmszakadás....16 évigszinte semmi. 30 éves koromban vesztettem el a szüzességemet. Nem ku...ztam. Szerelem és bizalom volt, és ez fontos ám. A barátnőm is amúgy szép volt, csinos, kedves, de aztán nem illettünk össze mégse. Szakítottunk, de igenis megérte kivárni, és nem áll szándékomban kúúvázni. Sajnos benne van a pakliban, hogy olyan helyre születünk, ahol nincsenek nők. Hiába jók a személyes adottságok, nem annyira jók hogy az adott nőknél hasson. Folyt. köv
2011. jún. 24. 09:32
 29/31 anonim válasza:

14 éves koromig olyan voltam mint a többi gyerek. Aztán a többiek magasak lettek, szőrös lett a karjuk, bajusz, szakáll, felnőtté váltak, cigiztek is. Aki cigizik, nagy szakálla nő szerintem. Én meg maradtam gyerek külsejű, még harmincon túl is, kb huszonnégynek tűnök. A többiek oldalán egyszer csak nők lettek valahogy. Nekem senki se volt. Ráadásul utálok beszélgetni magamról, pedig ám mennyire fontos hogy jól tudd magadról beszélni. Jó dumások, nagy beszélők....mai világban mind előnyben vannak a hallgatagokkal szemben. Egyet lehet tenni. Türelmesnek kell lenni, és törekedni legalább egy dologban jobbnak lenni a többieknél. Én pl. sportolok, edzek, hogy jó alakom legyen, meg odafigyelek a kajákra. Egy plázacicának biztos nem jönnék be, mert nem vagyok szép arcú, se teleaggatva fémékszerekkel, se tetkó, se sem izompóló.

18 éves koromban már azt hittem, jövőre lesz szex, és ez így ment 12 éven át amíg lett is.

KITARTÁS és TÜRELEM: lesz nő, csak ne mutasd ki az éhséged senki felé, magadban belülről pedig nyomulj, meg ne hátrálj. Ha adhatok egy tippet, az a tánciskola.

2011. jún. 24. 09:51
 30/31 anonim ***** válasza:

A tánciskola tényleg jó ötlet, ott mindig sok facér lány van!

20/L

2011. jún. 28. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!