Szerintetek hány ilyen "kapcsolat" kell hogy ne röhögjenek ki/vessenek meg a lányok?
Kérek szépen mindenkit, hogy figyelmesen olvassa végig a magyarázatot.
23 éves szűz fiú vagyok. eddig csak visszautasítást kaptam, és nem volt sikerélményem. sosem. pedig jóval több mint 10 lánynál próbálkoztam már be. de tudom hogy nem az a típus vagyok akit a lányok ilyen idősen keresnek. majd esetleg 10 év múlva amikor férjhez akarnak menni talán labdába rúghatok.
mivel eléggé foglalkoztat a sikertelenségem miatt ez a témakör, sokat olvastam utána itt is egyéb fórumokon is írogattam, jó pár hónapja én is írtam ide kérdéseket.
és tudom hogy valamilyen szinten lenézik a lányok az ilyen idős szűz fiúkat, vagy elrémiszti őket a tapasztalatlanságuk. ezt nem is akarom ragozni, mert ez így van bárki bármi mást állít így virtuálisan minden tét nélkül.
hát elhatároztam hogy meglátogatok pár prostituáltat tapasztalatgyűjtés céljából.
szerintetek hány alkalom kell, hogy már ne röhögjenek ki a lányok ill. hogy merjek kezdeményezni náluk. hogy legyen önbizalmam?
attól nem kell félni hogy valaha is kiderül, hogy ilyen lányoknál voltam, mert nem reklámoznám, sima kalandként emlegetném és nem ragoznám az egészet!
ez csak azért mert elég kegyetlen a társkereső piac. és voltaképp már meg is kaptam a pofámba egyszer amikor megbíztam egy lányban és elmondtam neki az igazságot.
most a sokadik visszautasítás után eldöntöttem, hogy magam veszem kézbe a dolgok irányítását, mert kezdi ellehetetleníteni az életem a sikerélmények teljes hiánya.
jól esett ezt így kiírnom magamból.
a kérdésem tehát a következő fiúk, lányok: hány ilyen hölgyet kéne felkeresnem ahhoz hogy legyen egy minimálisnak mondható tapasztalatom?
hát nem tudom, hogy ez-e a megoldás. ha úgy érzed, hogy ez tart vissza, és ha megteszed, akkor magabiztosabb leszel, akkor csináld. ha tényleg ez a probléma, akkor már 1 alkalom is elég lesz szerintem, ismerni fogod a menetét - egy prostival, ami nem ugyanaz, mintha a barátnőddel csinálnád, de mindegy:) - , hogy milyen érzés, stb, nem kell 120-szor elmenni.
amúgy egyszer randiztam egy sráccal, akinek prosti vette el a szüzességét. a harmadik randin mondta el, többet nem találkoztunk:) bocs, úgy érzem, hogy ennyire valaki nem lehet kétségbeesett, bár valahol mélyen meg is értem. remélem helyre jön tőle az önértékelésed:)
23N
Szia!
Budapesti, vagy annak környéki vagy?
Mert nekem egy csomó szingli barátnőm van, akik pont tapasztalatlan srácot keresnek, mert ők is azok. Írhatsz privátot!!
Ha így szerzed a tapasztalatod az csak rossz hatású lesz. A normális, kedves lányoknál a tapasztalatlanság csak előny, persze ha nem azt keresed akkor mindegy...
20/L
szerintem fölösleges erre pénzt költeni, ha már ennyire kevéssel is megelégszik az ember, akkor legalább menjen el egy jót bulizni, ahol a részeg p-kat felszedi.
ha nagyon csúnya vagy, kezdj el sportolni és legyél kicsit humorosabb. szerintem a kedvességgel nem lesz baj.
a nők nagy része nem való komoly kapcsolatra, ne társat keress, hanem prédát. ehhez valami mesterkélt macsó stílust is kialakíthatsz.
ha meg komoly kapcsolatra vágynál akkor tudnád hogy ahhoz idő kell és nagyon kevés esély van rá. főleg ha a többség ízlése szerint kevés vagy.
Nézd, már sokat olvastam róla.
sportolok is és nem vagyok teljesen olyan mint aki karót nyelt :)
ja és hajat is mosok, körmöt is vágok és rendszeresen borotválkozok mielőtt ez lenne a következő kérdés ;)
"a nők nagy része nem való komoly kapcsolatra"
ezen olyan jóízűt nevettem!:)))) hogy csak na!:))))
azért vicces, mert mi nők meg pont fordítva gondoljuk:)
amúgy meg, aki keres, talál. én is hittem, hogy a hülye hapik, kapcsolatot ezek nem akarnak, csak kefélni. aztán találtam olyat, aki nem csak kefélni akar, hanem moziba is menni, nyaralni, stb:)
na szóval kitartás. 23N
nőként könnyebb találni mert túlkereslet van rátok :)
ezenkívül még az átlagos nők is elkelnek elég gyorsan. míg az átlagos pasiknak eléggé meg kell küzdeniük hogy szóba álljanak velük.
és ahogy látom a nők felszínesebbek, a férfiak kevésbé. így nem olyan nagy érdem. 155cm 90 kilós lányismerősömnek is voltak komoly kapcsolatai :)
ellenben ismerek olyan átlagos srácokat akikkel nem nagyon ismerkednek a lányok, mert nem nyomulósok, és nem csajozógépek.
persze meg lehet cáfolni, gondolom meg is akarsz, de ez a tényeken nem változtat.
jóccakát
nem feltétlenül cáfolni akarlak, beszélgetek veled:))
szóval szerintem ez nem feltétlenül a külsőről szól. nekünk sem. igen, számít valamelyest a külső, hiszen első benyomást ez alapján kapsz. és igen, emiatt lehet, hogy szórakozóhelyen elhajtanak:)
viszont volt már rá példa, hogy megismertem egy srácot, és külsőre annyira nem is tetszett, megismertem, sokat beszélgettünk, és a végén már egész vonzónak találtam:) ahogy fordítva is megesik... elsőre milyen jó pasinak tűnik, aztán kiderül, hogy a látszat csal...:)
szóval nem tudom. az én mostani barátom sem egy brad pitt, de annyira elbűvölt a kisugárzása, a viselkedése, az ahogy az élethez áll, meg ahogy hozzám is áll, hogy totál le vett a lábamról:) úgyhogy még mindig azon a véleményen vagyok, hogy csak nem találtad még meg a megfelelőt:)
de itt már tényleg nagyon-nagyon eltértem a kérdéstől, és tényleg, ha úgy érzed, hogy ez segít, akkor tedd meg, de vagyonokat ne költs rá, mert ha 1 alkalom nem segített, akkor nem ez volt a gond. szerintem:)
23N
17:30 vagyok
kérdező: lehet hogy az arcszerkezeted "csúnya" vagy túl kedves vagy velük.
nekem inkább úgy tűnik, mintha nem igazán lenne benned férfiasság, önbizalom, stb, ami elengedhetetlen a "csajozáshoz"
18:31
persze nevetni azért jó mert akkor nem kell komolyanvenni a tényeket (szerintem azok)
és ez természetes is, mert a nők nagy része egoista
"azért vicces, mert mi nők meg pont fordítva gondoljuk:) "
ez attól függ hogy értelmezzük. általában nem való az emberek 80%a semmire, köztük párkapcsolatra sem.
egy rakás egoista ember a saját kicsinyes szükségletei után kapar, színészkedik.
de ha a nő azt hiszi hogy mindenért a férfi a hibás, akkor nagyon el van tévedve. főleg hogy a legtöbb nő lusta és álomvilágban él.
"én is hittem, hogy a hülye hapik, kapcsolatot ezek nem akarnak, csak kefélni."
a többség ilyen is. jelen kérdező is ezek közé tartozik, mert inkább elmegy kvázni, elvégre csak a szex hiányzik a szakmai önéletrajzából. az más kérdés hogy szerencsétlen.
mert attól az embertől aki nem tudja elfogadni őt olyannak amilyen, szerintem ne várjon őszinte szerelmet...
22:18
egyetértek a túlkeresletben. mert a nők lusták, a férfiak meg kanosabbak. ilyen egyszerű
igen a nők felszínesebbek, mert mindent a testükkel érnek el ezen a téren (vagy máshol is)
te magad utasítottál már vissza lányt? vagy bárkivel belemennél, aki akarna tőled valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!