***Számotokra mit jelent az anyaság? Mitöl vagytok a legboldogabbak a picurotokkal kapcsolatban?
Mit jelent az anyaság? Törődni,szeretni,nevelni....szerintem leírni nem nagyon lehet!
Mitől vagyok a legboldogabb a babámmal kapcsolatban? Attól hogy van! Attól hogy létezik! Ha rám mosolyog, ha rám néz, ha hozám bújik, ha alszik és nézhetem, hogy szerethetem... hogy van nekem/nekünk!!
Számomra azt jelenti, hogy felelősséget vállalni egy kis ember iránt. Órákon keresztül tudom nézni ahogy alszik. Ha rám mosolyog akkor minden bánatom, fájdalmam elmúlik, kizökkent a hétköznapokból.
Nézem ahogy egyre ügyesebb lesz, amikor először rám mosolygott, úgy igazából, amikor gügyög, látom, hogy örül. Vagy mikor először fordult a hasáról a hátára.
Egyszerűen örülök neki, hogy van, hogy valakinek én vagyok a legfontosabb:)
3hós kisfiú anyukája
Mikor az idegeimre megy:)
Mikor egyre ügyesebben húzza a hajam.
Mikor átrohan rajtam, hogy nézhesse az ablakot.
Mikor minden tiszta nyál rajtam, ő meg mosolyog, és jön az újabb adag "puszi"
Mikor csendesen szuszog, alszik és mosolyog álmában.
Mikor huncutkodik:)
Mikor ilyen szépen befejezi helyettem a mondanivalót:D "bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb7b7777777nm7zm1mmmmmmmm,e,m............k pq m,,,,,,,,,,,ynnnnnnn4 nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnh,kl4i93ö2cwzurujkfikdlwőpo9ojdiesui 000000000000ijjj.mxct nnnnnnnnnnnnnmm cem,.n b é- ,ü xx lol Ł kkkkkkkkkkkjgggggggggggggg7788hh9zjm"
Én iyenkor vagyok a legboldogabb
Szép napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!