Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » ***Számotokra mit jelent az...

***Számotokra mit jelent az anyaság? Mitöl vagytok a legboldogabbak a picurotokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt pl arra h rád mosolyog hozzád bújik azt mondja h szeret.
2009. dec. 10. 11:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nekem?Az életet jelenti az h érzem h mennyire szeret.Soha ehhez fogható érzést nem éreztem.Amikor odabújik hozzám,reggel amikor felébreszt és rám mosolyog vagy éppen dühös és neki áll velem "vitatkozni" olyankor a szívemet elárasztja a boldogság.Számomra a mosolya olyan mint másnak a fény ha meglátom h mosolyog akkor felderül az arcom és boldogság járja át a testem ami szét árad a lelkemben és mint ahogy más nem tud élni fény nélkül én nem tudok élni a lányom mosolya nélkül.Büszkeség tölt amikor megdicsérik és egész nap tudnám nézni ahogy alszik.Öröm nézni azt is h ő még rácsodálkozik mindenre és napról napra okosabb.Számomra ő jelenti a mindent.Az anyaság pedig 1 olyan kincs ami életem végig megmarad ha vigyázok rá.Az életben a legnehezebb és egyben a leggyönyörűbb dolog.
2009. dec. 10. 21:52
 12/13 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm a válaszokat
2009. dec. 10. 21:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A világ legszörnyűbb dolga.

Azzal veszi kezdetét, hogy átadjuk teljes valónkat a társunknak, párunknak. Aztán 40hétig formálja a külsőnket, belsőnket, hogy könnyek, vér, fájdalom és nevetés útján kézbe vehessük a gyermekünk. Miután megszületik a gyermek kezdődik a legszörnyebb időszak. Adunk kapunk. A Pici minden apró mozdulata, pillantása feltétel nélküli szeretettel van tele, ezt nem lehet mással viszonozni csak ezt túlszárnyaló szeretettel.

És valóban, apró könnyek, apró szemekben, de anya ölelése és egyetlen puszija felszárítja, mosolyt csal az arcocskára. Álmosság, fáradtság, de anya ölében minden más, ha odabújhatunk vége minden rossznak:)

Ha unatkozunk elég valamit mutatni, huncutkodni, rosszalkodni és anya jön, bolondozik, énekel, tapsol, labdát dobál, sárkányt ereget.

És ezek közben mi is gyermekek leszünk, újra meg újra, hogy együtt sírjunk, nevessünk, legyünk. És ez talán akkor múlik el, ha már semmivé válunk.

Ugye milyen szörnyű?

2009. dec. 11. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!