Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetunk egyutt ezert par ejszajara neki akarom adni magam, van ra esely hogy egymasba esunk?
Nem lehetunk egyutt csaladi dolgok miatt, nem tudok vele talalkozni teljesen olyan mintha bortonben lennek, csak este tudnek talalkozni vele aztan reggelig visszaerni haza.
Nagyon akarom ot es o is kotodik hozzam, akar o is, mondott olyat is mar hogy megtalalt bennem valakit akivel eltudna kepzelni a dolgokat, en ugyanezt erzem de nem lehetunk egyutt. Nem tudom mi lenne ha megmondanam neki hogy annyit tudok neki adni hogy par ejszakara egymasei leszunk, de nem par orara hanem estetol reggelig.
Én még senkivel nem voltam, de en neki akarom adni magam..nem lehetek vele akkor legalabb erezhessem ot, erinthessem ot.
Nagyon jo vele beszelni, nagyon jo hallani a hangjat mindig. Az ove akarok lenni. Ő engem egy teljesen elerhetetlen lanynak gondol szamara, de igazabol van egy megoldas hogy egyutt lehessunk de csak akkor ha belem esik.
Nem tudom van e ra esely..
Randizni nem tudunk, csak azt tudjuk hogy este eljon ertem egyutt toltjuk az ejszakat es reggelre visszahoz, szoval nem csak szeretkezes lenne de nem randi lenne igazabol.
Nem tudom.
O randizni akar, talalkozni de nem tudok vele.
Nem tudom igy van e esely arra, hogy belem esik, ha egymasei leszunk par ejszakara.
Es nem arra gondolok, amikor ket ember azert talalkozik hogy kieleguljenek mert mi akarjuk egymast, csak nem lehetunk egyutt ezert akarnam ezt hogy legalabb erinthessuk egymast.
Imadjuk egymas hangjat meg tenyleg minden nagyon jó. Nem tudom mi lenne ebbol.
Egyebkent nem olyan fiu aki valtogatja a noit, 3 eve nem volt senkivel.
Nem tudom..szerelmes akarok lenni a testebe, a lelkebe de nagyon felek hogy bele esek es utana sem fogunk tudni egyutt lenni talan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!