Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem fogadja el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadja el, hogy nem akarok a barátja lenni ezek után már?

Figyelt kérdés

Barátságból alakult át randizássá, kapcsolattá a dolog közöttünk. Nagyon odavoltunk egymásért, állandóan együtt voltunk, én mindent rózsaszínben láttam. Ez volt nyáron, majd volt egy kisebb vitánk, ő megsértődött, napokig nem is beszéltünk. Ő ezt szakításként fogta fel, mint kiderült...

Eltelt közel fél év, két hónapja van új barátnője.

Volt most a születésnapom, felköszöntött, beszélgetni kezdtünk. Az elnyomott érzéseim újra előjöttek, érzem, hogy hiányzik, hogy vele akarok lenni, hogy várom, mikor üzen. De nem érzem helyesnek, hiszen barátnője van. Ő ettől függetlenül flörtölt velem üzenetben is, találkozni is elhívott, ott megfogta az asztalnál a kezem, combom. Én állítottam le, hiszen egy napja még arról mesélt nekem boldogan, hogy megtalálta a helyét, az igazit, a szerelmet.

Ma leírtam neki, hogy szerintem hagyjuk egymást, jobb a csend és a békesség, fordított esetben, ha az én hátam mögött beszélgetne olyan stílusban más lányokkal, nem tetszene. És foglalkozzon inkább a barátnőjével.

Jött az értetlenkedés, hogy mi a baj ezzel, ettől mi még lehetünk barátok, nem 0-24 van a nővel, tudunk beszélgetni, találkozni ugyanúgy. Kérdeztem tőle, hogy és mit vár ettől, majd megbeszéljük a napjainkat, megkérdezem, mit csináltak a hétvégén? Elmesélem, én kivel mit csinálok? Válasz: "hát igen, ilyen egy barátság".

De hogy legyek a barátja, mikor jóval többet érzek iránta?

tegnap 21:23
 1/10 A kérdező kommentje:

És én úgy érzem, hogy ez részéről önzőség. Elmondtam neki, hogy mit érzek, hogy sokáig vártam, hátha újra keres.

Ha valaki elmondaná, hogy szerelmes belém, eszembe nem jutna azt mondani, hogy igaz ugyan, én mást szeretek, de azért legyünk barátok, úgy is tudunk beszélgetni.

tegnap 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerűen csak próbál hülyének nézni ès megtartani,mint qrópajtit.
tegnap 21:25
 3/10 A kérdező kommentje:
De ha ez is lenne a célja, minek beszél a barátnőjéről nekem?
tegnap 21:27
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Mivel nyitott vagy rá, játszik veled, hátha összejön a szex. Más normális ember már rég letiltotta volna, mert a büdös életben nem leszel túl rajta!
tegnap 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Remènykedik,hogy így is kapható leszel...A legtöbb pasas faèk egyszerűen gondolkodik.
tegnap 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:

" foglalkozzon inkább a barátnőjével."

Jól mondtad/írtad. Nem bízhatsz benne, csak fájdalmat okozna neked.

tegnap 21:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rá nyitott egyáltalán, le is írtam neki, el is mondtam szóban.

A találkozásba belementem, igen, mert akkor még fogalmam sem volt, mennyire komoly a kapcsolat, tényleg létezik-e a lány egyáltalán?

tegnap 21:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Meg ez így számomra is tanulság volt, mert akkor is ugyanígy volt, hogy mennyire szerelmes, tökéletes vagyok a számára. És, ha újra együtt is lennénk, ezek után mindig bennem lenne az, hogy mi van, ha az én hátam mögött is másoknak írogat, másokkal megy találkozni, ha én éppen nem érek rá?
tegnap 21:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert érzi, hogy még nem vagy túl rajta teljesen és ezt ki is használja. Izgalmas neki két vasat is a tűzben tartani és most egy kihívás/ szórakozás vagy valószínűleg neki. Ne hagyd hogy másodjára is kicsináljon, legyél okosabb és ne állj le vele. Pláne úgy, hogy valószínűleg míg ti voltatok együtt is ki tudja hány nőt hülyített még. Ő sosem volt a barátod
tegnap 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Jaj istenem szivem... nőlj fel. vannak emberek akiket csak az érdekel, hogy ő maguk jól szórakozzanak. tartanak ők egymás mellett 2 csajt, ha kell. lehet az egyikkel csak dumálgat, meg tapizza, meg szexiket ír neki! csak azért, mert ez szórakoztatja, pumpálja a férfi energiáit! addig csinálja ezt, amíg hagyod!! Tiltsd le és ne dumálgass vele. Ez nem olyan szituáció, hogy egyszer majd megérti, hogy jajj de s--gfej volt! Nem fogja. Tapasztalat. Ne húzd az időd.
tegnap 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!