Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadja el a családom hogy nem akarok nőkkel ismerkedni? (Sem férfiakkal)
Mért bánná meg ha egyedül lesz 30 év múlva?
Az hogy esetleg elvál van gyerek az persze jobb opció mi???
Valószínűleg azért mondják ennyire, mert szeretnék, ha elköltöznél tőlük, csak lehet, ezt így nyíltan nem akarják kimondani..
De egyébként abszolút átérzem ezt, és amúgy abban nincs igaza az 1-esnek, hogy milyen garancia van arra, hogy mondjuk 20-30 év múlva is egy jól működő kapcsolatban lesz?
#3 Mért kell rögtön válásban gondolkodni???
#1 vagyok
Kérdező, ha végiggondoltad, a te döntésed, természetesen.
Amúgy érdekes, hogy itt mindenki csak a negatívban gondolkodik: úgyis elválsz, úgyis egyedül maradsz, úgyse lesz kapcsolatod...
Ez a baj az emberekkel. Sehol egy pozitív gondolat. Mindenhol csak a gyűlölködés, ahhoz ért mindenki.
#1 vagyok
Mindenki egyedül "döglik" meg.
Nincs garancia arra sem, hogy a gyerekeid szeretni fognak és törődnek majd veled.
Ahogy arra sincs garancia, ha megnősülsz akkor életed végéig lesz valakid. Lehet ugyanúgy tök egyedül maradsz. Lehet nem is születnek gyerekeid.
Nekem szerencsém van megértették, legalábbis nem csesztetnek már a dologgal. Évek óta nem ismerkedek, nem voltam se randizni, se nővel, nem is érdekel. Beletörődtek, meg hát amilyen ocsmány vagyok nem is gondolhatják, hogy valakit is érdekelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!