Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem fogadja el, hogy kicsi fogyni akarok?
Figyelt kérdés
Olyan nagy fenekem van s le akarok adni belole kicsit lefogyasztani belole de a baratom hallani sem akar rola, 55 kilo vagyok s jo nagy a fenekem. Hallani sem akar h adjak le belole. Hogy tudjam meg gyozni h engedje meg h fogyaszam le.
A tegnap kis veszekedes volt, s mondta nekem h ha nem lenne az a jo nagy feneked lehet h nem is lettem volna szerelmes beled, nagyon imadja a fenekem es sokszor jon a hatamhoz es surolgassa ami kicsit zavar engem mert nagy es ki tudja mit gondol rola
koszonom elore is a valaszokat
2009. máj. 29. 20:04
1/6 anonim válasza:
Hogyha imadja a fenekedet akkor semmi rosszat nem gondolhat rolad. Sot nem hiszem h van egy oriasi nagy feneked ha csak 55 kilos vagy, fogadd el te azt h a parod imadja a fenekedet
2/6 A kérdező kommentje:
de en le akarom adni de akkor vajon mi lesz? kell valaljam a kovetkezmenyeket ha lefogyok belole akkor elhagy :( 1 eve es 1 honapja es 25 napja vagyunk egyutt
2009. máj. 29. 20:16
3/6 anonim válasza:
szerintem 55 kiló az jó habár a magasságodat nem tudom, de az se jó ha egy lány túl vékony
4/6 anonim válasza:
Mert úgy szeret ahogy vagy.Örülj neki,hogy nem egy ojan párod van aki fojton b@szogat,hogy kövér vagy fogyálle,STB...
5/6 anonim válasza:
fogadd el önmagad, és ő még jobban fog szeretni téged.
ennyi az egész.
17/L
6/6 A kérdező kommentje:
160 cm magas vagyok
2009. máj. 30. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!