Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy azért nem akarok találkozni egy sráccal, mert nem fogadja el, hogy dohányzom?
Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 21:20
1/13 anonim válasza:
Igen, ez a te döntésed, miért ne lenne az?
2/13 anonim válasza:
Találkozz vele, éss bagózd képen, ha nem tetszik neki, elmehet :D És akk nm te voltál a csúnyarossz, hogy nm taliztál vele
3/13 anonim válasza:
Mi a túró a szrelem is már jog kérdése?Mindegy veled biztos nem találkoznék szívesen.
4/13 ASOT válasza:
ez a te kérdésed? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
5/13 A kérdező kommentje:
Elviekben oda van értem, rendes, aranyos lánynak gondol, csak az a baja, hogy dohányzom, meg kávézom...
2013. febr. 17. 21:25
6/13 A kérdező kommentje:
#4: nem
2013. febr. 17. 21:25
7/13 anonim válasza:
ahogy érzed, visszavágás? nem kötelező elfogadni, a nem dohányzóknak zavaró, ha valaki dohányzik körülötte
de persze ez nem feltétlen kellene kizáró ok legyen
én pl. ha nagyon oké lenne a srác, akkor tuti nem foglalkoznék vele, h dohányzik, egyéb esetben ez egy újabb negatívum
8/13 anonim válasza:
Őszintén szólva,én is ismerek,kedves és jófej lányt,aki dohányzik.
Kedvelem,de nem szeretem,mindig cigiszagú a haja és a ruhája.
Ezért nem is jönnék vele össze..
9/13 anonim válasza:
Én például utálom a nemdohányzó srácokat... mindig csak nyüsszögnek, hogy szokjak le.
Szerintem ne találkozz vele, felesleges, eleve fenntartásai vannak veled kapcsolatban, akkor meg minek találkozni vele?
25/N
10/13 anonim válasza:
elég okádék ízű egy ilyen csajjal csókolózni :D ..én is rühellem.Meg folyton gyere már ki velem elszívok egy cigit stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!