Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem fogadja el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadja el, hogy nem akarok a barátja lenni ezek után már?

Figyelt kérdés

Barátságból alakult át randizássá, kapcsolattá a dolog közöttünk. Nagyon odavoltunk egymásért, állandóan együtt voltunk, én mindent rózsaszínben láttam. Ez volt nyáron, majd volt egy kisebb vitánk, ő megsértődött, napokig nem is beszéltünk. Ő ezt szakításként fogta fel, mint kiderült...

Eltelt közel fél év, két hónapja van új barátnője.

Volt most a születésnapom, felköszöntött, beszélgetni kezdtünk. Az elnyomott érzéseim újra előjöttek, érzem, hogy hiányzik, hogy vele akarok lenni, hogy várom, mikor üzen. De nem érzem helyesnek, hiszen barátnője van. Ő ettől függetlenül flörtölt velem üzenetben is, találkozni is elhívott, ott megfogta az asztalnál a kezem, combom. Én állítottam le, hiszen egy napja még arról mesélt nekem boldogan, hogy megtalálta a helyét, az igazit, a szerelmet.

Ma leírtam neki, hogy szerintem hagyjuk egymást, jobb a csend és a békesség, fordított esetben, ha az én hátam mögött beszélgetne olyan stílusban más lányokkal, nem tetszene. És foglalkozzon inkább a barátnőjével.

Jött az értetlenkedés, hogy mi a baj ezzel, ettől mi még lehetünk barátok, nem 0-24 van a nővel, tudunk beszélgetni, találkozni ugyanúgy. Kérdeztem tőle, hogy és mit vár ettől, majd megbeszéljük a napjainkat, megkérdezem, mit csináltak a hétvégén? Elmesélem, én kivel mit csinálok? Válasz: "hát igen, ilyen egy barátság".

De hogy legyek a barátja, mikor jóval többet érzek iránta?

jan. 12. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem barátság, hanem neki egódopping. Az a baj, hogy látja rajtad, hogy még mindig vannak iránta érzelmeid, és ez doppingolja. Dehogy szereti ő a mostani barátnőjét, dehogy igazi neki...ha az lenne, eszébe se jutna veled cicázni a háta mögött, és ha veled is komolyan gondolta volna az érzelmeket, egy vita hatására nem szakított volna. Gondolj bele, ha a te pasid lenne, és más nőt fűzne a hátad mögött, mint ahogy most a barátnőjével csinálja...hányadék!
jan. 13. 05:49
 12/12 anonim ***** válasza:
#3 Azért, hogy tudd a helyed. Te csak dugni kellenél.
jan. 13. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!