Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfiba beleszeretni?
Figyelt kérdés
Szerelmes lettem, most jutott olyan szintre a kapcsolatunk hogy nyilvánosan is kihirdetnénk, de engem blokkol hogy az én megitélésem is lecsúszik majd ettől. Nemhogy nem jóképű, kifejezetten rondácska a feje. Én már tudom szépnek látni de a kollégáim, családom előtt rettenetesen szégyellném. Ne írjátok hogy "akkor nem is szereted", mert nagyon szerelmes vagyok. Mit tegyek?ma 04:59
1/7 anonim válasza:
Pedig ha szégyelled mások előtt, és a saját megítélésed miatt aggódsz, akkor nem szereted. Én full leszarom, hogy mások milyennek látják a párom külsejét, meg sem fordult ez a fejemben.
4/7 anonim válasza:
Nem szereted. Csúnya férfit egy nő sem tud szeretni, pont azért, mert nem lehet vele villogni, sőt szégyellitek a barátnők előtt.
5/7 anonim válasza:
Ez nem szerelem, max fellángolás. De ha tényleg szeretnéd, akkor szépnek látnád, és semmiképp se szégyellnéd.
6/7 A kérdező kommentje:
Ismertem korábbról, az akkori rózsaszín szemüveg nélküli megállapításom hogy nem szép. Nyilván más is ezt látja ha ránéz, én meg szép nő vagyok.
ma 08:58
7/7 anonim válasza:
Akkor még most szakítsd vele, vagy legyen csak szimpla barátság extrákkal.
Vagy papírzacskóval a fején akarsz mászkálni vele az utcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!