Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jártatok már úgy h beleszerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy h beleszeretettek egy roma férfiba?

Figyelt kérdés

Milyen volt a kapcsolat?

Hogy vállaltatok fel? Család ismerősök mit reagált?

Hogy bírtatok a családi hátteret?

Mennyire biztatok meg benne az elején?

Tegyük fel h jó vágású, értelmes, dolgos, érzelmes, jó állása van.

2022. dec. 21. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Te leszel a mindenes csicska rabszolga hazassag utan. Az egesz csalade. Mindened elveszik. Semmid se marad.

Most menekulj!!!!!

2022. dec. 21. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Igen, de szerencsére csak 7 éves voltam, és ő se volt még férfi 😁

"Milyen volt a kapcsolat?" Sokat fogócskáztunk, és mindenki csúfolt, mert 2 szerelmes pár...

"Család mit reagált?"

Anyám félt elmenni hozzájuk meghívni a szülinapi zsúromra, de muszáj volt, mert különben soha többet nem álltam volna vele szóba. Kb.fél órát álltunk a lépcsőházban, mert nem mert becsöngetni. Láttuk az ablakból, hogy apuka alszik és akkora, mint egy óriás.

"Hogy bírtátok a családi hátteret?" Tényleg félelmetes volt, de ébren nem annyira.

Megbíztam benne, de mégis másik iskolába ment😥

2022. dec. 21. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Hat elso, nem tudom te kivel alltal ossze, engem azota is szeret a csaladja pedig mar egyutt se vagyunk. Arra gondolsz hogy ott egy nonek tenni kell a dolgat, nem ugy mint egy magyar pali mellett? Mert az nem a ciganyok szegyene, csak szolok😀
2022. dec. 22. 03:08
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Megbízhatóbb vagyok mint sok más albino férfi, és nincs cseléd sorba hajtva a nő , nincs semmilyen szokás , magyar szokások vannak mert ez magyarország .
2022. dec. 22. 12:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Már megoldódott a probléma, kiderult h házas. A nője keresett meg telon.
2022. dec. 23. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez egy roma romantika megoli a szivemet a szerelem

Hiaba tesz tonkre megis kell nekem🎶🎶

2022. dec. 23. 21:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Dehogyis!XD
2022. dec. 25. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Latom lepontozott a sok csitri akik diszkoba jarkalnak az emberuk mellett 😂
2022. dec. 26. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!