Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismerkedjek egy magyar fiuval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedjek egy magyar fiuval ha mindig romat szerettem volna? Vagy mindig zavarni fog, hogy nem roma?

Figyelt kérdés

Roma vagyok, 23 eves. Nem volt még senkim, en mindig ugy gondoltam hogy szinten roma fiu lesz majd a parom, magyarokra ra se neztem soha. Normalis, roma eletet akartam, roma ferjjel.

Van egy fiu a szomszed faluba, tarskereson kezdtunk el beszelni , vicces es tetszik a szemelyisege igy interneten keresztul , de talalkozni akar es ismerkedni. Nem tudom akarom e ezt, a szulei nagyon lenezik a romakat, ebbol is problema lenne, a masik problema meg az hogy ugye en roma ferfit szeretnek inkabb magam melle..

De ha roma lenne ő, semmi bajom nem lenne

Szerintetek ismerkedjek vele, vagy semmi ertelme igy?

2022. szept. 28. 01:08
 1/7 A kérdező kommentje:

Ugy erzem egy ha ismerkednenk es osszejonnenk, megbannam az egeszet meg vegig csak bannam kozben is.

Jobb lenne kiszallni ebbol amig még nem is talalkoztunk.

2022. szept. 28. 01:10
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Hát te nagyon hülye vagy,ha bőrszìn miatt megszakítasz egy jónak látszó kapcsolatot. Mit aggódsz a jövőn, amíg még jelenetek sincs?? Esküszöm ezek mai nők mind örültek. 28f
2022. szept. 28. 01:56
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Ennek az ellentetét már a napokban bedobtad. Átlátszó. Ha nem tudsz aludni, vidd le a kutyát.
2022. szept. 28. 02:54
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Látom én maradi vagyok, de én is magyart magyarral, romát szintén romával tudok elképzelni. De miért is? Mert annyira más a világlátásuk hogy jobb az almát nem keverni a körtével.
2022. szept. 28. 05:27
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Itt alapjáva véve nem az etnikum a baj ha nem a kullonbozo szocializalodas . Mivel te romat szeretnel ebbol lehet kovetkeztetni hogy te hagyomany orzo kultura szerint lettel nevelve , ami kiutkozne a szamodra.. nem tudnad elviselni hogy ember szamba vagy veve no letedre es nem wgy cseled vagy akinek a sarokban kell ulnie es kus a szava. Férfiakban is van szinten hagyomany nelkuli normalis kozegben nevelkedett akiket nem mergezett meg a roma kultura .
2022. szept. 28. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább attól félsz hogy esetleg a szülei barátai nem fogadnának el? Nem?

És úgy gondolod talán ha roma párod lesz akkor ez nem történhet meg.

Szerintem adj neki egy esélyt mert ha jól érzed magad vele és neked jó és neki is akkor nem kell másokkal foglalkozni.

Nekünk a baráti társaságban is van roma nem is egy de soha senkit nem zavart vagy soha nem volt ez téma érted. Szerintem a kapcsolat is működne. :)

29N

2022. szept. 28. 16:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a mai világban már ezek nem számítanak úgy mint régen, egy két generációval ezelőtt. Saját magadnak állítasz korlátokat az életben. Ha egy ember tetszik és jól kijöttök, szeretitek egymást, megvan a kölcsönös vonzalom akkor ki nem sz@rja le, hogy kinek az ősei honnan származnak, vagy kinek milyen a bőrszíne.
2022. okt. 3. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!