Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedjek egy magyar fiuval ha mindig romat szerettem volna? Vagy mindig zavarni fog, hogy nem roma?
Roma vagyok, 23 eves. Nem volt még senkim, en mindig ugy gondoltam hogy szinten roma fiu lesz majd a parom, magyarokra ra se neztem soha. Normalis, roma eletet akartam, roma ferjjel.
Van egy fiu a szomszed faluba, tarskereson kezdtunk el beszelni , vicces es tetszik a szemelyisege igy interneten keresztul , de talalkozni akar es ismerkedni. Nem tudom akarom e ezt, a szulei nagyon lenezik a romakat, ebbol is problema lenne, a masik problema meg az hogy ugye en roma ferfit szeretnek inkabb magam melle..
De ha roma lenne ő, semmi bajom nem lenne
Szerintetek ismerkedjek vele, vagy semmi ertelme igy?
Ugy erzem egy ha ismerkednenk es osszejonnenk, megbannam az egeszet meg vegig csak bannam kozben is.
Jobb lenne kiszallni ebbol amig még nem is talalkoztunk.
Szerintem inkább attól félsz hogy esetleg a szülei barátai nem fogadnának el? Nem?
És úgy gondolod talán ha roma párod lesz akkor ez nem történhet meg.
Szerintem adj neki egy esélyt mert ha jól érzed magad vele és neked jó és neki is akkor nem kell másokkal foglalkozni.
Nekünk a baráti társaságban is van roma nem is egy de soha senkit nem zavart vagy soha nem volt ez téma érted. Szerintem a kapcsolat is működne. :)
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!