Külföldön elek, hogyan ismerkedjek? Néha magányosnak erzem magam.
Fel éve élek külföldön. Egy családnál dolgozok, így munkatársaim nincsenek. A háziak is eleg zárkózottak, más generáció, de amúgy sem sok ember fordul meg a házban. Facebookon nem vagyok fent, milyen módon tudnék ismerkedni? Itteni magyarokkal próbáltam mar felvenni a kapsolatot (kevés van) de nem sok sikerrel. Ígérték, hogy tartjuk a kapcsolatot, aztan semmi. Helyiekkel is ismerkednék, de igazság szerint nem vagyok könnyen barátkozó, főleg nem külföldiként.
(Italia/N)
A családot megkérheted esetleg, hogy segítsenek beilleszkedni-ismerkedni.
Ott is van diszkó, ott is lehet sportolni menni, egyesületbe akár, bármilyen hobbidnak élni, ami közben embereket ismerhetsz meg... esetleg mellékállásokat vállalsz, amit igazándiból csak ismerkedésre használnál 😃
Ha facen nem is, de messengeren legyél fent! Kapcsolattartás miatt legfőképpen. Ma mér elérhető, hogy csak a chat funkciójára regisztrálj a facenek
Köszönöm az ötleteket. Szeretek sportolni, bár eddig otthon tornaztam, reggel, munka előtt. De most hogy bejön a jóidő, kimegyek majd inkabb a tengerpartra futni. A főző-iskolába szívesen beiratkoznek, akár turaznék is, majd utàna nézek.
Köszönöm a Fb chat ötletet is...nem tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!