Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a roma nagydarab ferfiak tetszenek, hogyan uzzem ezt ki magambol? Vagy ez miert van?
Mas mellett el sem tudnam magam kepzelni, csak egy roma nagydarab, kulsoleg maffia stiluso ferfival. Csak az ilyen ferfiak tetszenek, senki mas. Ritka ha tetszik valaki ha tetszik akkor az, ez a kategoria amit leirtam
Viszont ki akarom magambol ezt uzni, egy normalis velem egyidos fiuval ismerkedek most, de mindig az van bennem hogy akkor soha nem lesz mar roma nagydarab ferfi a szerelmem?( en egy eletre valasztok part) Nagyon durvan ezek a gondolatok vannak bennem, en erre vagyom. Mit tegyek?
A nagydarab roma is ilyenre vágyik mint te. Lesz is belőle 6-8 purdé. Fele a kisegítőben, másik fele a javítóintézetben.
Hajrá.
Előre nem hátra...😄😄😄😄😄
Elolvastak a kerdesemet?
"Hogyan uzzem ki magambol?"
Nem orulok neki hogy ezek tetszenek barmit is irtok..
Es igen, roma vagyok
Ertheto, nezd mar meg a magyarok egyre toketlenebbek:D nagyapam koraban meg a csunya magyar ferfi is ferfi volt, ma mar a szep se
Bar en nem vagyok roma de megertelek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!