Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami fétis, vagy normális, ha nekem a nagydarab, elhízott férfiak tetszenek?
A közelembe miért nincsenek ilyen nők? :D
Nagydarab vagyok és eddig minden nő elutasított emiatt, egy szexuális vágyam sem élhettem meg soha, még egy hosszú ölelést sem kaptam soha.
Nekem is a Macis alkat a gyengém,már kislány koromban is Micimackó volt a szerelmem :)
31N
“ már kislány koromban is Micimackó volt a szerelmem :)”
Az igen! Nekem akkor még a Kockásfülű Nyúl jött be :D
Nem.
1.Hűtlen volt, és rengeteget piált.
2.Képtelen volt az exéről leválni, ezért a hátam mögött visszatért hozzá. Persze erről engem elfelejtett tájékoztatni. Csak a hűlt helyét találtam. 3 hónap múlva akart magyarázkodni.
3.Nyomozott mint egy FBI ügynök utánnam. Közben meg állandóan a különböző nők ostromairól mesélt nekem.
Írhatnék még, de nincs annyi hely itt, na meg idegrendszerem sincs már az összes baromságaik felelevenítéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!