Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott/Nagydarab/Kövér Lányok/Nők! Van itt közöttötetek olyan akinek puha hájas és lóg a hasa? Imádom az ilyen lányokat főleg amikor sétálnak . Csak sajnos egy ilyen lányt se ismerek személyesen.
Figyelt kérdés
Itt egy 20 éves sportos srác aki nagyon is örülne a társaságotoknak ! :D2019. jún. 9. 13:55
1/10 anonim válasza:
Menj fel ingyenes társkeresőre, találsz bőven...
2/10 anonim válasza:
Pfej fene a gusztusod. De egyébként társkeresőn sok van ott biztosan találsz.
3/10 anonim válasza:
Túlsúlyos nő vagyok, de soha nem lennék valakinek a beteges fétistárgya. Akkor inkább lennék egyedül. De szerencsére van norális párom, aki nem valami fétis miatt van velem, hanem mert szeret és támogat az életmódváltásomban.
4/10 anonim válasza:
Erre a "kedves udvarlásra" biztosan özönlenek majd a nők...
6/10 anonim válasza:
Mindenkinek más az izlése ezt nehéz megérteni? Ha ez a fétise akkor miért baj? Neki ez tetszik am tényleg társkereső oldalakon nagyobb sikerrel járnál.
7/10 anonim válasza:
Nincsen azzal semmi hs az ilyen fura dolgok jönnek be de nem értem miért kell mindig ilyen kínosan megfogalmazott kérdéseket kiírogatni.
8/10 anonim válasza:
Nekem is tetszenek az ilyen nők,de itt nem fog szerintem senki sem jelentkezni.A legtöbb kövér,nagy hasú nő nem hiszi el,hogy vannak férfiak,akik odavannak értük.Ez nem fétis vagy bűn,ilyen az ízlésünk.
9/10 anonim válasza:
Kedves kérdező. Ha gondolod írj privatot. 20 éves és eléggé elhízott vagyok. Lóg a hasam is és hát puha lötyögős
10/10 anonim válasza:
Viszonylag az az enyém, de szeretném még ha nőne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!