Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami fétis, vagy normális, ha nekem a nagydarab, elhízott férfiak tetszenek?
Figyelt kérdés
Nem pici sörhasra gondolok, hanem rendesen elhízott férfiakra, 100 kiló felett. Csakhogy nem azért, mert szexuálisan az jönne be, hanem mert van bennük valami olyan kis esetlenség, olyan szomorúak, olyan -bocs, nem sértésnek szánom- hálásak, ha kimutatom a vonzalmamat. És ezért vonzódom az ilyen testalkatú férfiakhoz. Ez amúgy normális még?2019. nov. 3. 18:41
11/18 A kérdező kommentje:
Ó, sajnálom.
Fiúk... nem ismerkedős kérdés, csak itt agyalok, hogy még a normális kategóriába tartozom-e, de a jelek szerint igen. De az holtbiztos, hogy legközelebb ha keresek valakit, itt fogom tudatni, gyorsabb mint bármi más...
2019. nov. 3. 19:45
12/18 anonim válasza:
Nekem csak simán a magas, erősebb pasik, kis pocak belefér. Domonanciát, határozottságot sugároznak. Amúgy ez veszélyes terep, én például szedtem már össze olyat, aki a végére tök arrogáns és nagyképű lett.
13/18 anonim válasza:
Szerintem igen. Én inkább úgy gondolom, mint a 12-es. Én egyszerűen képtelen vagyok vonzalmat érezni egy vékony srác iránt. Nem megy. Nekem normál testtömegindexem van, nem vagyok a mostani divat szerint vékony, de normális a testsúlyom, mindig az volt.
14/18 anonim válasza:
Anyám szerint például nem vagyok normális hogy állandóan csak -ő szerinte betegen- elhízott lányok tetszenek és izgatnak engem.
15/18 anonim válasza:
Nem értem, miért kell mindent betegesnek bélyegezni, amiben van valami átlagtól eltérő. Definíció szerint sem fétis amúgy.
16/18 anonim válasza:
Ez nem fétis, hanem csak egyszerűen preferencia :) Teljesen normális, így színes a világ, szomorú lenne, ha mindenkinek ugyanaz lenne az ízlése.
17/18 anonim válasza:
Nem fétis,mivel a legtöbb nő,vagy legalábbis a nők a férfiakhoz képest nagyobb mértékben,színesebb skálán élik meg a vonzalmat,merthogy alapvetően érzelmi lények.
18/18 anonim válasza:
Én nagydarab férfi vagyok de sajnos idáig csak rémálma voltam a nőknek... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!