Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert a simlis, bunozo eletu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert a simlis, bunozo eletu ,nocsabasz,roma ferfiak tetszenek csak? Mitol alakult ez ki? Elegem van.

Figyelt kérdés

Csak es kizarolag az ilyen ferfiak fognak meg. Gyulolom magam ezert mert sosem lesz jo eletem egy ilyen ember mellett, mindig meg fog csalni, sosem fogom tudni epp merre jar, a mostani ferfi az elso az eletemben es o pont ilyen. Mindig is ezek tetszettek es be is vonzottam egy ilyet.

Sosem leszek mellette nyugodt sajnos....de mindenki mast meg olyan szinten l,,,zarok hogy hozza se tudok szolni.

Mitol alakult ez ki vajon? Es hogyan alakitsam ugy hogy ne tetszen az ilyen ferfiak?

Ha a mostanit valahogy lezarom en soha tobbe nem akarok még egy ilyet. Nagyon ideges vagyok most is.

2022. ápr. 9. 23:55
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Gyereket se szulnék neki nem lehet egy ilyen emberben bizni es ra alapozni az eletem.
2022. ápr. 9. 23:57
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Bocsi hogy off topic, de kicsit intellektuálisabban nézne ki a kérdésed, ha ékezeteket is használnál.

Gépen és telefonon is van màr jópár éve.

2022. ápr. 10. 00:02
 3/14 A kérdező kommentje:
Rendben
2022. ápr. 10. 00:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezen nem tudsz változtatni, mert ennek túl mély a gyökere. Lényegében ez vagy te, ilyen vagy.

"Sosem leszek mellette nyugodt sajnos..."

E nélkül az izgalom nélkül boldogtalan lennél.

2022. ápr. 10. 00:07
 5/14 A kérdező kommentje:
En nem olyan vagyok. Sosem voltak simlis ugyeim, el megyek dolgozni meg otthon vagyok
2022. ápr. 10. 00:09
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Mindenki a saját szintjén keresgél..
2022. ápr. 10. 00:09
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
Nemrég egy fiatal anyukának a hasonló kaliberű exe kinyomta a szemeit. Ha te is belefutsz egy ilyenbe, akkor majd kiábrándulsz, de már késő lesz.
2022. ápr. 10. 00:16
 8/14 A kérdező kommentje:

Jezusom....nem eroszakos ferfiakrol van szo.

Ne kivangass nekem ilyet legyszives vagy kivand magadnak inkabb ha ennyire ez van az eszedbe.

Gondolom mindenkinek az a baja h romak vagyunk, mert a 4.valaszolon kivul mindenki tiszteletlenul beszel. De ahogy erzitek.

2022. ápr. 10. 00:19
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
simlis, bunozo eletu ,nocsabasz-> ez nekem eléggé az erőszakosra hajaz.
2022. ápr. 10. 00:26
 10/14 anonim ***** válasza:
18%

A legtobb nonek ez jon be. De te legalabb belatod, mas eddig se jut el.....

37F incel

2022. ápr. 10. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!