Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert a simlis, bunozo eletu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert a simlis, bunozo eletu ,nocsabasz,roma ferfiak tetszenek csak? Mitol alakult ez ki? Elegem van.

Figyelt kérdés

Csak es kizarolag az ilyen ferfiak fognak meg. Gyulolom magam ezert mert sosem lesz jo eletem egy ilyen ember mellett, mindig meg fog csalni, sosem fogom tudni epp merre jar, a mostani ferfi az elso az eletemben es o pont ilyen. Mindig is ezek tetszettek es be is vonzottam egy ilyet.

Sosem leszek mellette nyugodt sajnos....de mindenki mast meg olyan szinten l,,,zarok hogy hozza se tudok szolni.

Mitol alakult ez ki vajon? Es hogyan alakitsam ugy hogy ne tetszen az ilyen ferfiak?

Ha a mostanit valahogy lezarom en soha tobbe nem akarok még egy ilyet. Nagyon ideges vagyok most is.

2022. ápr. 9. 23:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress pszichológust, hogy kibogozza, mi vonz bennük, miért őket látod vonzónak, és hogy tudsz változtatni saját magadon.
2022. ápr. 10. 06:14
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Mert nő vagy. A bűnözőkre nedvesedik a punci.
2022. ápr. 10. 09:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmas pacsi.

Mindig is az ilyen férfiak tetszettek, pedig én magyar lány vagyok, normális élettel. Soha senki nem értett meg.

És persze tudom is, hogy az a kép, hogy de velem milyen rohadt rendes kedves lesz egy ilyen bűnöző kinézetű ember, csak az én fejembe van és a valóságban aki egy simlis szemét az majd velem is az lesz.

Túl kell ezen lépni egy bizonyos kor után és nem csak akkor, ha az ember már megszivta.

Egyébként a kinyomott szemű lány esete engem borzasztóan kiábrándított a kepzelgeseimbol.

2022. ápr. 10. 12:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Én mostmár próbálom pont az ellenkező típusú férfiakban meglátni a vonzalmat.
2022. ápr. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!