Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez megcsalásnak számítana?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számítana?

Figyelt kérdés

Először is kérlek ne hülyézzetek le, tudom anélkül is, hogy az vagyok, és mellőzzük a rasszista megjegyzéseket is.

1,5 éve barátság extrákkal kapcsolatba keveredtem egy külföldi, keleti (nem muszlim!) sráccal. Csak félig volt Mo-n. Én hamar beleszerettem, már a barátság extrákkal viszony előtt, ő az első férfi az életemben. Ő a kezdetektől fogva megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot, de ahogy mélyült köztünk a viszony sem ő engem, se én nem tudtam őt elengedni, és még azután is, hogy egy másik országba költözött tartjuk a kapcsolatot, ő is többször látogatott meg, én is többször kiutaztam hozzá. Augusztusban aztán úgy döntöttünk, hogy nevet adunk a kapcsolatunknak, és "hivatalosan" is egy pár lettünk. Ő ajánlotta fel, de hozzátette, hogy azzal a kitétellel, ha tudomásul veszem, hogy ez a kapcsolat nem feltétlen fog házassággal végződni.

Tudom, hogy hibát követtem el amikor már a kezdetekkor belementem egy egyoldalú viszonyba, és bár idővel ő is mélyebben kezdett el hozzám kötődni, hiba volt folytatni. Tudom/érzem, hogy szeret, és biztos vagyok benne, ha egy kultúrából származnénk nem is lenne kérdés hogy elvegyen, de azt is tudom, hogy nem szeret annyira mély szerelemmel, hogy felvegye a harcot értem a szüleivel.

Félek, hogyha egy napon elhagy, belehalok a fájdalomba. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy túlzottan beleszerettem, az életem középpontjába őt állítottam, az ő viselkedése határozza meg, hogy milyen a napom, hogy hogy érzem magam, röviden, ő a mindenem.

A kérdésre rátérve: Jelenleg egy pár vagyunk, de mindketten tudjuk, hogy nincs közös jövőnk. Tudom, hogy hamarosan el fog hagyni és a saját kultúrájában fog ismerkedni amíg nem talál egy feleség-jelöltet...

Tudom, ha most elhagyom, akkor ő más lányokkal randizna, amit nem tudnék elviselni...

Hogy megelőzzem hogy még jobban összetörje a szívemet, arra gondoltam, hogy titokban elkezdek randizni másokkal (természetesen csak ismerkedésre gondolok, nem szexre vagy csókra stb), amíg bele nem szeretek valakibe, és ha ez megtörténik, akkor elengedem őt. Ti ezt megcsalásnak, erkölcstelenségnek tartanátok-e?

tegnap 23:57
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Nyugi, a srác már rég más nőket kezelget talán már barátnője\felesége is van.
tegnap 23:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak fél évig*
ma 00:02
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Ez egy hazug hülyeség, ez a "barátság extrákkal". Játsszátok a lazát, közben meg ez annyi, hogy fülig szerelmes ibolyavirágnak az is elég ha a hős lovag időnként használja. Közben meg a szív megszakad. Akkor is ha most nekiállsz ezerrel új pasit keresni. Hogy szeretnél bele másba miközben elepedsz a muszlimért? Leértékelted magad, de várnád, hogy más értékeljen.
ma 00:18
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Megértelek, és én is azt javasolnám, hogy kezdj el ismerkedni. Fogadd el hogy nektek nincs jövőtök és legyél nyitott. Keresned kell a szerelmet, mert ha szakít veled ez a pasi,

iszonyúan fog fájni és nehéz lesz meggyógyulnod belőle. Előzd meg, hidd el jobban jársz!

ma 00:29
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem az.
ma 01:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jelen esetben tökmindegy, úgyis vége lesz, max. még szorongsz ezen egy darabig.
ma 01:22
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Neked nem más srácokkal kellene randiznod hanem egy jó pszichológussal, ha ilyen mély szeretet-éhséged van és olyasvalakihez kötődsz akivel már most tudod nincs értelme.
ma 01:25
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

Mint írod, nem muszlim. Mi az akadálya, hogy akár feleségül vegyen. Ismerek indiai srácot magyar feleséggel, néger srácot is magyar feleséggel. Nagyon szépen élnek.

Hülyeség, hogy elkezdesz mással randizni. Amíg szerelmes vagy, nem fogsz másba szeretni. Ne hülyítsél másokat.

ma 03:33
 9/10 anonim válasza:
31%

Megcsalás. S ezt is el kell gyászolnod.

Ha beszélni akarsz erről, írj!

ma 06:26
 10/10 anonim ***** válasza:
85%
Szakítani kéne. Másba nem fogsz beleszeretni miközben szerelmes vagy a párodba. Előbb őt kéne kiheverni és csak aztán ismerkedni.
ma 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!