Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veled olyan, hogy valakit azért kerültél, mert nagyon tetszett?

Figyelt kérdés

tegnap 12:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%
Nem
tegnap 12:18
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Igen.
tegnap 12:18
 3/23 anonim ***** válasza:
69%
Igen. A menekülős fajta vagyok, extrém ritkán tetszik meg valaki, kb 8-10 évente 1 és akkor azt nagyon nem tudom kezelni magamban. Szó szerint félek az érzéstől amit kivált belőlem az illető ha a közelemben van. Utálom, hogy nem tudom kontrollálni. Jelenleg van egy férfi akiért szó szerint megőrülök, ő viszonozza, de szándékosan kerülöm, így minden nap helyett csak 1-2 hét alatt egyszer találkozunk és akkor is teljesen kikészülök. Csak az a baj, hogy a hiányától is kikészülök, ki érti ezt?
tegnap 12:38
 4/23 anonim ***** válasza:
40%
3# sajnos én is így vagyok ezzel. Szándékosan kerülöm azt a férfit aki akar, küzd értem, meg akar felelni. Szegény nem tudja hogy imádom mindenhogyan úgy ahogy van, szeretek vele lenni. Kezdődő kapcsolatról van szó, úgyhogy rendszerint az fog történni ami eddig mindig szokott lenni, hogy megelégeli a dolgot, belefárad a megfelelésbe és elhagy. De ha elmondom vagy kimutatom hogy szeretem, akkor is el fog hagyni erre is volt már példa. A férfiaknak semmi nem jó úgy ahogy van.
tegnap 13:00
 5/23 anonim ***** válasza:
59%
Igen, volt. A baráti társaságban volt egy lány, akire eleinte barátként tekintettem, majd szép lassan elkezdett tetszeni, elkezdtem többet érezni iránta. De mivel barátja volt (távkapcsolat), ezért inkább elkezdtem kerülni, hogy ne bonyolitsuk egymás életét
tegnap 13:02
 6/23 anonim ***** válasza:
49%

Egyszer az egyik kolléganőm.

Aztán egy távoli harmadunokatestvérem, az elmúlt 10 évig azt sem tudtam, hogy létezik.

tegnap 14:05
 7/23 anonim ***** válasza:
56%
Elárulná az okát aki lepontozta a 4?
tegnap 15:20
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi....valaki rossz kedvében van mindenkit lepontoz.
tegnap 15:55
 9/23 anonim ***** válasza:
Nem volt.
tegnap 16:34
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Volt hogy autóból láttam hogy épp fut és félre kellett állnom nehogy balesetet okozzak. Annyiszor eszembe jut hogy csak el kéne kapni egy menetre legalább, hátha végre lenyugodnék. (39/Nő)
tegnap 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!