Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veled olyan, hogy valakit azért kerültél, mert nagyon tetszett?

Figyelt kérdés

jan. 14. 12:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

20, de még mennyi.

Én szingli vagyok, és egy férfivel már az első találkozásunk első pillanata nagyon furcsa volt. Úgy nézett, mint aki még nem látott embert. Aztán a kocsival megállt mikor látott, vagy nagyon lelasított, a lépcsőn megbotlott, stb. Nekem tetszett, de mikor megtudtam, hogy házas, sőt, nem rég született babája, én onnantól semmi, mintha megszűnt volna létezni, köszöntem és mentem a dolgomra, semmiféle nézegetésbe nem voltam partner.

jan. 14. 20:07
 22/23 anonim ***** válasza:
54%
Mi ebben a kiábrándító? Azt hiszed te találsz majd olyan társat, aki mellett rá sem nézel majd másra? Ilyet is csak az gondol, akinek nem volt még legalább 10 éves kapcsolata. Álomvilág...
jan. 14. 20:57
 23/23 anonim ***** válasza:
50%
22, nekem volt, és ránézel bizony, megállapítod, hogy jól néz ki, de nem csorgatod látványosan a nyáladat. Tovább meg aztán végképp nem mész.
jan. 14. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!