Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled olyan, hogy valakit azért kerültél, mert nagyon tetszett?
Figyelt kérdés
tegnap 12:12
21/23 anonim válasza:
20, de még mennyi.
Én szingli vagyok, és egy férfivel már az első találkozásunk első pillanata nagyon furcsa volt. Úgy nézett, mint aki még nem látott embert. Aztán a kocsival megállt mikor látott, vagy nagyon lelasított, a lépcsőn megbotlott, stb. Nekem tetszett, de mikor megtudtam, hogy házas, sőt, nem rég született babája, én onnantól semmi, mintha megszűnt volna létezni, köszöntem és mentem a dolgomra, semmiféle nézegetésbe nem voltam partner.
22/23 anonim válasza:
Mi ebben a kiábrándító? Azt hiszed te találsz majd olyan társat, aki mellett rá sem nézel majd másra? Ilyet is csak az gondol, akinek nem volt még legalább 10 éves kapcsolata. Álomvilág...
23/23 anonim válasza:
22, nekem volt, és ránézel bizony, megállapítod, hogy jól néz ki, de nem csorgatod látványosan a nyáladat. Tovább meg aztán végképp nem mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!