Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy a szakmája is nagyon tetszett?
Én nővér vagyok, ő mentős. Azonkívül, hogy minden rendben vele, minden tetszik benne, a szakmája miatt még többre értékelem, és nagyon tetszik az is. Valakivel volt ilyen?
Ha igen, pár szóban kifejtenéd mi tetszett benne?
Nekem a tulajdonságai miatt, azért "tetszett", hogy ő is szakmabeli, mert tudta hogy mi-hogy megy, megértette, ha valamit azért mondtam le, mert tegnapra kellett volna, hogy meglegyen és aznap szóltak. Persze volt ilyen visszafelé is és én is megértettem, mert tudtam, hogy ez sajnos így megy.
Tudom biztos van olyan szakmán kívüli, aki ezeket megtudja érteni és tolerálni, de nekem akkor az egy hatalmas plusz volt, hogy "ugyanabban a cipőben járunk" és még tetszik is az illető.
Az én párom, pókerből él 15 éve illetve személyi edző mellék állásban
Nagyon szkeptikus voltam az elején, nem volt jó tapasztalatom az ilyesmikkel kapcsolatban soha
De ahogy megismertem és láttam hogy működnek ezek a dolgok, nagyon büszke vagyok rá, mennyire okos, milyen gyorsan reagál szituációkra és ezáltal az életben is
Mennyire jól össze rakta az életet
Hogy aki kicsit is ilyen körökben mozog tudja ki ő, tisztelik
Imádom az intelligenciáját
Én közel sem rendelkezem ennyire jó állással 😁 pultos voltam évekig
Bár én imádom. A vendéglátás a mindenem
De jelenleg gyesen vagyok
29/N
Én szinten eü dolgozó vagyok, de már a rossebnek kéne szakmabeli pár.
Én úgy voltam vele, hogy hamár szakma szerint kell választani akkor fizikust szerettem volna(egyetemen szimpatikusak voltak a fizika tanáraim). Aztán hál istennek össze is hozott a sors egy fizikussal.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, miért pont fizikus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!