Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan veletek, hogy valaki elsőre nem tetszett külsőre, aztán pár találkozás után ez megváltozott?
Neten ismertem meg egy lányt, találkoztunk. Hirtelen meg is lepődtem, mert nem teljesen úgy nézett ki mint a képeken. (kicsit teltebb) Az első mp ben egyből az volt a fejemben, hogy nem. Aztán kávéztunk, szimpatikusnak tűnt. Utána találkoztunk másodjára az egyik este, és mintha más lett volna. Tetszett az illata stb.
Ezek után agyaltam, hogy mégis mit akarok, majd elhatároztam hogy megmondom neki, hogy én mégsem szeretnék semmit. Találkoztunk újból, és valahogy nem tudtam elmondani. Megkedveltem, de mintha nem vonzódnék hozzá úgy igazán. 19
Bizony, felül tudja írni a belső a vonzalmat is.
Én ezt inkább a nőknél (magamat is beeértve) fordul inkább elő.
Sőt, legutóbbi pasi, aki iszonyat vonz azóta is, ő is azóta vonz igazán, mióta kicsit jobban megismertem a személyiségét. Előtte is ismertem látásból 1-2 éve, de nem mozgatott meg, mert nem ismertem úgy. De engem kb 18 éves korom óta sokkal jobban meg tud mozgatni a belső, bizonyos tulajdonságok valakiben, mint a külső, bár az is fontos, nyilván, nem leszek képmutató, ezt érti aki érti!
Viszont a kérdés 2.fele: tisztázd magadban, tetszik-e a lány.. A vonzalom is nagyon fontos ugyanis, hidd el tudom mit beszélek.. Ha már most csak immel-ámmal akarod rábeszéli magad, az évek alatt ez nem jobb lesz, csak tovább gyengül majd.
Neked kell tudnod, vonz-e, meg akarod-e érinteni, csókolni, kívánod-e stb.
A férjem külsőleg nem tetszett.
Sovány volt, rosszul öltözködött, de a személyisége megfogott.
Az első alkalommal amikor lefeküdtünk folyton azon járt a fejem, hogy annyira vékony, hogy ha átölelem összeroppan. (pedig én se vagyok kövér)
Azóta egészségesen étkezik, hízott, megtalálta a stílusát. Most szerintem szabályosan jó pasi.
Persze.
Nekem senki nem tetszik külsőre.
Se elsőre, se századikra.
A belseje miatt szeretjük meg.
Azta, köszönöm ezt a sok választ! Jó volt olvasni a sikersztorikat :D
Szerintem alszok erre egy párat, és eldöntöm. Kicsit félek, hogy megbántom, vagy ilyesmi. :/ Már így is elhúztam...
Hát mondd el neki, hogy nem szeretnél vele most még kapcsolatot kezdeni, de szívesen ismerkedsz még vele, mert szivesen vagy a társaságában.
Valószínűleg ezzel ő is hasonlóan van és benne lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!