Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet megváltoztatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megváltoztatni egy ilyen pasit? Egyáltalán meg lehet?

Figyelt kérdés

Mi összejárunk,de nem vagyunk úgy egy pár,viszont viselkedésileg és ahogyan egymáshoz viszonyulunk már majdnem olyan.Nem kötöttük ki,hogy ez kifejezetten szexkapcsolat,nem is úgy indult.Másik városban is lakunk.

Ő nem tudja mit akar,igazából én sem nagyon.

Lefeküdt mással,mégis hozzám tér vissza.Azt mondta megbánta,én nem vagyok ilyen hiszékeny,hogy botlás volt részéről.Miért nem azzal a másik nővel van,aki közel is lakik?

Miért nem tudja eldönteni,hogy akar?Úgy vettem észre fél velem a kapcsolattól.Eléggé temperamentumos és vagyok én is,voltak veszekedéseink is.Azokat leszámítva ha el vagyunk,akkor nagyon jó minden.

2013. szept. 10. 10:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem lehet és nem kellesz neki. Ez a realitás.
2013. szept. 10. 10:57
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
A pasit nem lehet megváltoztatni. A viselkedésedet tudod megváltoztatni, ha megértőbb, toleránsabb vagy, de közben a saját igényeidről sem mondasz le, akkor van esély arra, hogy a kapcsolat változzon. A pasi viszont egész biztosan nem fog változni.
2013. szept. 10. 11:01
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Azt írod nem vagytok pár, csak összejártok a szex miatt. Akkor minek akarnál megváltoztatni bárkit is?
2013. szept. 10. 11:03
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Nekem volt egy ilyen barátnőm, aki azt hitte, mert "olyan mintha", meg "nem úgy indult" de végülis szexkapcsolat lett belőle, akkor már kell is a pasinak. Minek kellene egy olyan lány egy pasinak, aki úgyis megad neki mindent, hogy felelősséget kellene vállalnia érte?

Tehát te mindent megadsz neki így, de közben egy szavad sem lehet, hiszen nem jártok! Mekkora szabadság már neki ,gondolj bele!

Ilyen naiv lányokat istenem...

2013. szept. 10. 11:04
 5/13 A kérdező kommentje:

Egy pár szeretett volna velem lenni,de sajnos elrontottam.

Érzésekről is beszél sokat és családról.Tehát nem kimondottan szexről van szó.

2013. szept. 10. 11:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Még mindig a barátnőmmel jövök. Neki is így volt ha mondom! A pasi azzal hitegette, hogy ha nem laknának olyan messze egymástól, már rég vele lenne, meg szereti, haha! Érdekes 40 km volt csak köztük, volt pofája ilyennel tömni a barátnőm fejét, barátnőm meg persze hitt neki.

Nem esett le neki még az sem, hogy vajon mire akart utalni a pasi azzal, hogy "de azért néha találkozgathatunk"... (persze csak dugni).

2013. szept. 10. 11:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Ő nem mondogatja,hogy szeret,ahogyan én sem.Előtte normális párkapcsolata volt.De engem nem úgy ismert meg,nem voltam egyedül.
2013. szept. 10. 11:19
 8/13 zoliba' ***** válasza:
89%
hát akkor mit akarsz? Hogy lehetne ebből kapcsolat? hát úgy jöttél vele össze,h félrekeféltél a palid mellet,ergo a büdös életben nem fog benned bízni. Szeretői státuszban vagy,ez neki elég is. Te meg, mivel ilyen kis fehérmájú vagy ne is akarj mást.
2013. szept. 10. 11:43
 9/13 A kérdező kommentje:
Úgy,hogy szakítottam miatta.
2013. szept. 10. 12:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj mást megváltoztatni, mert neked nem jó úgy, ahogy van... Te mit szólnál hozzá, ha valakinek nem lennél így jó és egy másik embert akatna belőled csinálni? Gondolkodj, mielőtt cselekszel...
2013. szept. 10. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!