Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy elküldtetek egy "rendes" pasit, még az ismerkedési fázisában? Megbántátok? Hogyan, mikor jöttetek erre rá?
Figyelt kérdés
Lányok, volt már olyan, hogy elküldtetek egy "rendes" pasit, még az ismerkedési fázisban? Megbántátok? Hogyan, mikor jöttetek erre rá?
Mondjuk, mert volt sok rossz tapasztalatotok, és úgy gondoltátok, hogy "ez is olyan, mint a többi"
2013. aug. 15. 11:42
2/5 anonim válasza:
Igen, sokszor. Sok oka lehet, vagy nincs meg a közös hullámhossz, vagy túl "romantikus" az én elképzeléseimnek, vagy azt érzem rajta, hogy nagyon vágyik már kapcsolatra, és mindegy, hogy ki, csak legyen már valaki (tehát nem érzem, hogy pont rám vágyna, hanem csak úgy valakire).
Még sosem bántam meg, sőt, ha később is fennállt valamilyen formában a kapcsolat, akkor csak megerősítéseket kaptam, hogy jól döntöttem.
3/5 anonim válasza:
Általában a rendes pasikat mindig elküldik a nők. A hülyék, deviánsok, bűnözök drogosok, aberráltak.. nos öket nem küldik el..
4/5 anonim válasza:
Megbánás nincs, ez csak a kérdező wishful thinkingje...
5/5 anonim válasza:
"wishful thinkingje" Cseszdmeg a *****-ért nem lehet magyarul beszélni?Olyan nehéz leírni hogy VÁGYÁLMA???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!