Találkoztáatok már olyan emberrel aki valamit örökre megváltoztatott bennetek majd eltűnt? Hogyan értelmeztétek ezt?
Mondatokkal, félmondatokkal találkoztam, amik nem tudatosan de meghatározták a későbbi döntéseimet, és lényegében mindegy volt kiktől jöttek ezek, nekem annyira a személyük nem volt fontos.
Ha te egy emberrel találkoztál aki életed egy szakaszára nagy hatással volt, ott már valószínű, hogy nem csak egyirányú folyamat lehetett ez, és ha nem is vetted észre, de te is hatással voltál rá. Ilyen esetekben, ha ki is léptek egymás életéből, mindig megmarad a kapcsolat köztetek.
Úgy értelmeztem, hogy mégiscsak létezhet valami kijelölt irány az embereknek, amit valahonnan, valakik talán segíteni próbálnak.
Igen, 3× biztosan voltam ilyen helyzetben. Az 1. a munka, a feladat szeretetét, fontosságát tanította meg. A 2. az emberi kapcsolatok sokszínűségét, mély érzésének a fontosságát tanította meg. A 3. azt tanította, hogy lehet(ne) máshogyan is élni, és ki kell állni önmagunkért.
Már egyik sincs velem: vagy én, vagy a helyzet akarta így.
Mindhárom helyzet a tanultakon kívül azt is jelezte, hogy az emberi kapcsolatok olyanok, mint a tehervonat, ami megáll az egyes állomásokon, de oda többé nem tér vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!