A testépítés során megváltoztatott étrendem miatt nincs székeltem?
Figyelt kérdés
Eddig sem jött sűrűn, amíg szemét kajákat tömtem magamba rakásszám, 2-3 naponta volt. Most 6 hónapja álltam rá az egészséges életmódra beleértve az edzést: napi adagom kb. egy csirkemell, két adag salátával + egy protein szelet, néha húsleves és tojás. Mivel radikálisan lecsökkent a táplálék mennyisége (nem koplalás, csak diéta), simán előfordul, hogy 5-6 napig semmi székletem nincsen. Bajom nincs belőle (még), de lehet majd idővel? Mert ez szerintem nem normális bélműködés. 29/f2017. márc. 5. 04:04
1/8 anonim válasza:
Ez a mrnnyisegu tel nagyon keves, de szerintem 2 naponta kellene higy legyen
2/8 anonim válasza:
aerob,kardio,HIIT edzés valami megy a súlyzós edzés mellett? napi 3-4 liter viz megvan? a salátád megvan fél kiló?
ha ezek mind stimmelnek akkor én orvoshoz fordulnék, ha nem akkor értelemszerűen ezeket próbáld meg teljesiteni:)
3/8 anonim válasza:
meg a saláta értendő csak salátának meg mindenféle zöldségből összeálló salátának is
én paradicsom,brokkoli,hagyma trióval viszem be a fél kilót, azóta nincs ilyen problémám, előtte viszont volt
#2-es
4/8 anonim válasza:
De ez koplalás,nincs 1000 kalória ha csak még nem eszek 6-7 tojást
6/8 anonim válasza:
Ez nem diéta, ez koplalás. Zéró közeli szénhidrát és zsír, agyonvágod az anyagcseréd, hormonrendszered. Egyrészt kevés a cucc, amiből széklet lenne, másrészt szerintem rohadtul belassult az anyagcseréd. Kezed, lábad nem fázik, nem hideg? Ha normálisan működnek a dolgok, legalább napi egy székletnek lenni kéne.
7/8 A kérdező kommentje:
Még 100 kg felett vagyok, futás ezért nincs, mert szétcseszné az ízületeket. Edzés van, de abból minden, beleértve a lábat is. Igazatok lehet, hogy még így is keveset eszem, muszáj leszek változtatni tojás ilyesmi...
2017. márc. 5. 16:17
8/8 anonim válasza:
Nem kell futni. Én úgy fogytam le, hogy egy métert nem futottam. Heti 3x 1 óra tempós gyaloglás csodákra képes. De ha van bringád, akkor érdemes autó/tömegközlekedés helyett azzal menni. Minél több kalóriát égetsz el a hétköznapi tevékenységek során, annál könnyebb fogyni. A kaját viszont nem szabad nagyon lecsökkenteni, mert lelassul az anyagcseréd, és ugyanúgy megáll a fogyás, csak jön mellé még egyéb probléma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!